ATO Meclis Başkanı Kulak’tan Zafer Bayramı mesajı

GÜNDEM 28.08.2017 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2205+ kez okundu.
 

ATO Meclis Başkanı Kulak’tan Zafer Bayramı mesajı

Tarkan Kulak: “30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan düşkünlüğünün göstergesidir”   Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, “30 Ağustos Zaferi, bu ülke insanının el ele, omuz omuza verdiğinde neleri başarabileceğinin en somut kanıtıdır” dedi. Kulak, büyük zaferin 95. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, 30 Ağustos’un, şanlı Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bu önemli günde vatan ve millet sevgisi ile birlik ve beraberlik duygularının üst seviyeye çıktığını ifade eden Kulak, büyük zaferin, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türk milleti için yol gösterici olmaya devam edeceğini kaydetti. Türkiye’nin o tarihte yokluk içerisinde verilen mücadelelerin ardından bugün ekonomisi, demokrasisi ve istikrarı ile uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke haline geldiğinin altını çizen Kulak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un ardından 30 Ağustos’ta kazanılan başarı, istiklal mücadelemizi zaferle sonuçlandırmış ve bu büyük zafer sonrasında Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Milletimiz tarih boyunca milli ve manevi değerlerini korumak için her türlü mücadeleyi göze almış, vatanına ve bayrağına göz dikenlere asla fırsat vermemiştir. Yüce milletimiz, bu büyük karakterini yaklaşık bir asır sonra 15 Temmuz gecesi de göstermiş, yeni bir destan daha yazmıştır. 30 Ağustos Zaferi, bu ülke insanının el ele, omuz omuza verdiğinde neleri başarabileceğinin en somut kanıtı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan düşkünlüğünün göstergesidir. Milletimiz gelecekte de iradesinden ve istiklalinden asla vazgeçmeyecektir. Bu anlamlı zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu millet için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularıyla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Tarkan Kulak:

“30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan düşkünlüğünün göstergesidir”

 

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Tarkan Kulak, “30 Ağustos Zaferi, bu ülke insanının el ele, omuz omuza verdiğinde neleri başarabileceğinin en somut kanıtıdır” dedi.

Kulak, büyük zaferin 95. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, 30 Ağustos’un, şanlı Türk tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Bu önemli günde vatan ve millet sevgisi ile birlik ve beraberlik duygularının üst seviyeye çıktığını ifade eden Kulak, büyük zaferin, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türk milleti için yol gösterici olmaya devam edeceğini kaydetti.

Türkiye’nin o tarihte yokluk içerisinde verilen mücadelelerin ardından bugün ekonomisi, demokrasisi ve istikrarı ile uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke haline geldiğinin altını çizen Kulak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un ardından 30 Ağustos’ta kazanılan başarı, istiklal mücadelemizi zaferle sonuçlandırmış ve bu büyük zafer sonrasında Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Milletimiz tarih boyunca milli ve manevi değerlerini korumak için her türlü mücadeleyi göze almış, vatanına ve bayrağına göz dikenlere asla fırsat vermemiştir. Yüce milletimiz, bu büyük karakterini yaklaşık bir asır sonra 15 Temmuz gecesi de göstermiş, yeni bir destan daha yazmıştır.

30 Ağustos Zaferi, bu ülke insanının el ele, omuz omuza verdiğinde neleri başarabileceğinin en somut kanıtı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlüğüne olan düşkünlüğünün göstergesidir. Milletimiz gelecekte de iradesinden ve istiklalinden asla vazgeçmeyecektir.

Bu anlamlı zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu millet için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularıyla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.