Coşkuyla kutladık

GÜNDEM 30.08.2017 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1317+ kez okundu.
 

Coşkuyla kutladık

  30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü yurdun her yer yerinde olduğu gibi Adana’da da törenlerle kutlandı. İLK TÖREN ATATÜRK PARKI’NDA İlk tören, Atatürk Parkı'ndaki gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törene Uğur Mumcu Meydanı’nda devam edildi. Atatürk Parkı’ndaki törende sırasıyla Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü anıt önüne çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.   Daha sonra Uğur Mumcu Meydanı’na geçildi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, resmi geçit töreninin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı'na gelerek halkı selamlayıp bayramını kutladı. Törenlere resmi tatil nedeniyle katılım az olmasına rağmen coşku hakimdi.  VALİ DEMİRTAŞ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ Adana Valisi Demirtaş, makamında da tebrikleri kabul etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların, okunan şiirlerin ardından   yapılan geçit töreninde askerler ve gaziler yürüdü. Askeri araçlarda geçit töreninde yer aldı. Törene, AK Parti Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, CHP milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer,Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, MHP İl Başkanı Sertan Duran, askeri ve sivil erkan katıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü yurdun her yer yerinde olduğu gibi Adana’da da törenlerle kutlandı.

İLK TÖREN ATATÜRK PARKI’NDA

İlk tören, Atatürk Parkı'ndaki gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törene Uğur Mumcu Meydanı’nda devam edildi. Atatürk Parkı’ndaki törende sırasıyla Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü anıt önüne çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

 

Daha sonra Uğur Mumcu Meydanı’na geçildi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, resmi geçit töreninin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı'na gelerek halkı selamlayıp bayramını kutladı. Törenlere resmi tatil nedeniyle katılım az olmasına rağmen coşku hakimdi. 

VALİ DEMİRTAŞ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Adana Valisi Demirtaş, makamında da tebrikleri kabul etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların, okunan şiirlerin ardından   yapılan geçit töreninde askerler ve gaziler yürüdü. Askeri araçlarda geçit töreninde yer aldı.

Törene, AK Parti Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, CHP milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer,Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, MHP İl Başkanı Sertan Duran, askeri ve sivil erkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.