Bayramın en tatlı anları Özsüt ile yaşanıyor!

GÜNDEM 31.08.2017 - 11:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2130+ kez okundu.
 

Bayramın en tatlı anları Özsüt ile yaşanıyor!

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, bayram sofralarını birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlıları ile taçlandırıyor. Günlük çiftlik sütüyle hazırlanan kazandibi, fırın sütlaç, tavukgöğsü ve muhallebi hafif lezzet arayanların ilk tercihi olurken, bayramların vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise mis gibi Özsüt kaymağıyla birlikte sofraları şölene çeviriyor.   Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren geleneksel bayram sofralarının en tatlı anları, bu Kurban Bayramı’nda da yine Özsüt ile yaşanıyor. Özsüt, hem unutulmaz sofralar kurmaya hazırlananlara hem de bayram ziyaretine eli boş gitmek istemeyenlere birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlı seçenekleri sunuyor.   79 yıldır değişmeyen lezzet: Sütlü tatlılar 1938 yılında Özsüt’ün bacasını tüttüren ilk tatlı olan ve hala aynı reçeteyle hazırlanan kazandibi, badem ve sütü buluşturan keşkül, değişmeyen tadıyla tavukgöğsü, kızarmış üstü ayrı, içi ayrı enfes fırın sütlaç, bayramda hafif lezzet arayanların ilk tercihi oluyor.   Bir Özsüt klasiği: Şerbetli tatlılar Bayramın vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise, hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan ekmek kadayıfı, özel Özsüt kaymağıyla birlikte eşsiz bir uyum yakalıyor. Peynir tatlısı, künefe, sac arası gibi Özsüt’ün hepsi birer klasik haline gelen lezzetleri de, bayram sofralarındaki en tatlı anlara eşlik ediyor.   Sütlü tatlılarını ve kaymağını günlük çiftlik sütüyle hazırlayan ve hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayan Özsüt, taze, doğal ve leziz ürünlerini her yaştan misafiriyle buluşturuyor.     Özsüt hakkında: Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 160’ın üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yapılan yeni yatırımlar ve çalışmalarla büyüyerek istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Markanın bu yatırımlar doğrultusunda, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de üç mağazası bulunuyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.    

 

 

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, bayram sofralarını birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlıları ile taçlandırıyor. Günlük çiftlik sütüyle hazırlanan kazandibi, fırın sütlaç, tavukgöğsü ve muhallebi hafif lezzet arayanların ilk tercihi olurken, bayramların vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise mis gibi Özsüt kaymağıyla birlikte sofraları şölene çeviriyor.

 

Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren geleneksel bayram sofralarının en tatlı anları, bu Kurban Bayramı’nda da yine Özsüt ile yaşanıyor. Özsüt, hem unutulmaz sofralar kurmaya hazırlananlara hem de bayram ziyaretine eli boş gitmek istemeyenlere birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlı seçenekleri sunuyor.

 

79 yıldır değişmeyen lezzet: Sütlü tatlılar

1938 yılında Özsüt’ün bacasını tüttüren ilk tatlı olan ve hala aynı reçeteyle hazırlanan kazandibi, badem ve sütü buluşturan keşkül, değişmeyen tadıyla tavukgöğsü, kızarmış üstü ayrı, içi ayrı enfes fırın sütlaç, bayramda hafif lezzet arayanların ilk tercihi oluyor.

 

Bir Özsüt klasiği: Şerbetli tatlılar

Bayramın vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise, hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan ekmek kadayıfı, özel Özsüt kaymağıyla birlikte eşsiz bir uyum yakalıyor. Peynir tatlısı, künefe, sac arası gibi Özsüt’ün hepsi birer klasik haline gelen lezzetleri de, bayram sofralarındaki en tatlı anlara eşlik ediyor.

 

Sütlü tatlılarını ve kaymağını günlük çiftlik sütüyle hazırlayan ve hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayan Özsüt, taze, doğal ve leziz ürünlerini her yaştan misafiriyle buluşturuyor.

 

 

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 160’ın üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yapılan yeni yatırımlar ve çalışmalarla büyüyerek istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Markanın bu yatırımlar doğrultusunda, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de üç mağazası bulunuyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.