Adana KYK, yabancı öğrencilere bayram programı düzenledi

GÜNDEM 05.09.2017 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1767+ kez okundu.
 

Adana KYK, yabancı öğrencilere bayram programı düzenledi

    ADANA- Değişik ülkelerden Türkiye'ye gelerek burada okuyan ve yaz döneminde ülkelerine gidemeyen 100 yabancı öğrenci bayramlarını Adana'da geçirdi. Yabancı öğrencilere Adana Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yetkilileri yalnız bırakmayarak ev sahipliği yaptı. Yurt Müdürü İsmail Yiğit başta olmak üzere Manevi Rehber Uğur Kuşçutopal ve Yurt Yönetim Memuru Mevlüt Atasever öğrencilerle tek tek yakından ilgilendi.   "ADANA'DA YABANCILIK ÇEKMİYORUZ"   Bayram namazını yurt da eda eden yabancı öğrenciler, bayramlaşmanın ardından beş Adanalı hayır severin bağışladığı kurbanlar öğrencilerle birlikte dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra kesilen kurban etlerinden öğrencilere sabah kebap, öğle yemeğinde ise pilav üstü kavurma ikram edildi. Yurt Müdürü İsmail Yiğit burada yaptığı duygusal konuşmada, yabancı öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Yiğit, ev sahipliğini geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek; "Farklı ülkelerden dil renk meşrep farkı gözetmeden kendi aile ortamı ve özlemlerini paylaşarak öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Buda bize mutluluk ve huzur veriyor" dedi. Değişik ülkelerin gelen yabancı öğrencileri de, kendileriyle her daim yakından ilgilenen Adana Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yetkililerine teşekkür ederek, "Bizler Adana'da kendi ülkemizdeki gibiyiz. Burada hiç yabancılık çekmiyoruz" dediler.

 

 

ADANA- Değişik ülkelerden Türkiye'ye gelerek burada okuyan ve yaz döneminde ülkelerine gidemeyen 100 yabancı öğrenci bayramlarını Adana'da geçirdi. Yabancı öğrencilere Adana Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yetkilileri yalnız bırakmayarak ev sahipliği yaptı. Yurt Müdürü İsmail Yiğit başta olmak üzere Manevi Rehber Uğur Kuşçutopal ve Yurt Yönetim Memuru Mevlüt Atasever öğrencilerle tek tek yakından ilgilendi.

 

"ADANA'DA YABANCILIK ÇEKMİYORUZ"

 

Bayram namazını yurt da eda eden yabancı öğrenciler, bayramlaşmanın ardından beş Adanalı hayır severin bağışladığı kurbanlar öğrencilerle birlikte dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra kesilen kurban etlerinden öğrencilere sabah kebap, öğle yemeğinde ise pilav üstü kavurma ikram edildi. Yurt Müdürü İsmail Yiğit burada yaptığı duygusal konuşmada, yabancı öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Yiğit, ev sahipliğini geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek; "Farklı ülkelerden dil renk meşrep farkı gözetmeden kendi aile ortamı ve özlemlerini paylaşarak öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Buda bize mutluluk ve huzur veriyor" dedi.

Değişik ülkelerin gelen yabancı öğrencileri de, kendileriyle her daim yakından ilgilenen Adana Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yetkililerine teşekkür ederek, "Bizler Adana'da kendi ülkemizdeki gibiyiz. Burada hiç yabancılık çekmiyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.