Bu sokakta yaşayanlar isyan ediyor

GÜNDEM 08.09.2017 - 15:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3064+ kez okundu.
 

Bu sokakta yaşayanlar isyan ediyor

Gelişigüzel dikilen aydınlatma direkleri, uygunsuz yere konulmuş bir trafo ve iki aydır bitmeyen kazılar mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Adana’nın Gülpınar Mahallesi’nde sokak içindeki bir evin bitişiğine aydınlatma direği dikildi. Sokakta daha uygun yer olmasına rağmen ev önüne gelişigüzel dikilen aydınlanma direği ev sahiplerini rahatsız ettiği gibi konuyla ilgili şikayetlerde geçiştiriliyor.  HIRSIZLARA DAVETİYE  ÇIKARIYOR Gülpınar Mahlesi 37005  sokak, numara 82 numaralı evin önüne dikilen direk hırsızlara da davetiye çıkarıyor. Bunun yanı sıra trafo da son derece uygunsuz bir alana konulmuş. Ayrıca bu sokakta 2 aydır yapılan kazılar yüzünden mahalle sakinleri kapı ve pancerelerini bile açımıyor. Mahalle sakinleri, TEDAŞ ve Seyhan Belediyesi’ne şikayetlerde bulundukları halde hiç bir şey yapılmamasına isyan ediyorlar.

Gelişigüzel dikilen aydınlatma direkleri, uygunsuz yere konulmuş bir trafo ve iki aydır bitmeyen kazılar mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Adana’nın Gülpınar Mahallesi’nde sokak içindeki bir evin bitişiğine aydınlatma direği dikildi. Sokakta daha uygun yer olmasına rağmen ev önüne gelişigüzel dikilen aydınlanma direği ev sahiplerini rahatsız ettiği gibi konuyla ilgili şikayetlerde geçiştiriliyor. 
HIRSIZLARA DAVETİYE  ÇIKARIYOR
Gülpınar Mahlesi 37005  sokak, numara 82 numaralı evin önüne dikilen direk hırsızlara da davetiye çıkarıyor. Bunun yanı sıra trafo da son derece uygunsuz bir alana konulmuş. Ayrıca bu sokakta 2 aydır yapılan kazılar yüzünden mahalle sakinleri kapı ve pancerelerini bile açımıyor. Mahalle sakinleri, TEDAŞ ve Seyhan Belediyesi’ne şikayetlerde bulundukları halde hiç bir şey yapılmamasına isyan ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.