BOZKURT SELAMIYLA GELDİ

GÜNDEM 18.09.2017 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2537+ kez okundu.
 

BOZKURT SELAMIYLA GELDİ

Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Canlı, Seyhan Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.  Canlı, Seyhan Ülkü Ocakları’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesindeki yeni yerine gelişinde, Ülkücü gençlerin Bozkurt selamı ve “Çukurova Ovası Bozkurt yuvası, Ya Allah Bismillah Allahu Ekber” sözleriyle karşılandı. Ülkücü gençlerin karşılama öncesi bina önünde tek sıra halindeki görüntüleri dikkat çekti. Canlı, binaya Ülkücü gençleri selamlayıp girdi, bir süre kaldıktan sonra ise  ayrıldı.

Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Canlı, Seyhan Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. 
Canlı, Seyhan Ülkü Ocakları’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesindeki yeni yerine gelişinde, Ülkücü gençlerin Bozkurt selamı ve “Çukurova Ovası Bozkurt yuvası, Ya Allah Bismillah Allahu Ekber” sözleriyle karşılandı. Ülkücü gençlerin karşılama öncesi bina önünde tek sıra halindeki görüntüleri dikkat çekti. Canlı, binaya Ülkücü gençleri selamlayıp girdi, bir süre kaldıktan sonra ise  ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.