ŞEFFAF BİR BORSA VAAT EDİYORUM

GÜNDEM 19.09.2017 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2967+ kez okundu.
 

ŞEFFAF BİR BORSA VAAT EDİYORUM

Adana Ticaret Borsası Başkan Adayı Orhan İlhan:
  ALACAK- VERECEK İNTERNETTE OLACAK  Adana Ticaret Borsası (ATB) seçimlerine sayılı günler kala, mevcut başkan Şahin Bilgiç ve işadamı Ali Can Yamanyılmaz’la yarışacak sanayici Orhan İlhan, borsanın mevcut borcunun gözünü korkutmadığını belirterek, “Samimi davranıp, şeffaf olacağım. Borsanın borcunu- alacağını internet üzerinden haftada bir yayımlatacağım” dedi.  “ÜYELERE BENİ ELEŞTİRİN DİYECEĞİM”  İlhan, düzenlediği basın toplantısında, başkanlığa seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı. İlhan, Borsa kampüsü olarak yapılan 70 dönümlük yerin kısa zaman sonra yeterli gelmeyeceğini anlatarak, canlı hayvan borsasını kesinlikle hayata geçireceğini bildirdi. Borsa’yı çiftçinin ve tüccarın borsası olmamakla suçlayan İlhan, her yıl kendi cebinden vereceği yemeklerle üyelerle buluşup eleştirilerini dinleyeceğini kaydetti.
Adana Ticaret Borsası Başkan Adayı Orhan İlhan:

 

ALACAK- VERECEK İNTERNETTE OLACAK 
Adana Ticaret Borsası (ATB) seçimlerine sayılı günler kala, mevcut başkan Şahin Bilgiç ve işadamı Ali Can Yamanyılmaz’la yarışacak sanayici Orhan İlhan, borsanın mevcut borcunun gözünü korkutmadığını belirterek, “Samimi davranıp, şeffaf olacağım. Borsanın borcunu- alacağını internet üzerinden haftada bir yayımlatacağım” dedi. 
“ÜYELERE BENİ ELEŞTİRİN DİYECEĞİM” 
İlhan, düzenlediği basın toplantısında, başkanlığa seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı. İlhan, Borsa kampüsü olarak yapılan 70 dönümlük yerin kısa zaman sonra yeterli gelmeyeceğini anlatarak, canlı hayvan borsasını kesinlikle hayata geçireceğini bildirdi. Borsa’yı çiftçinin ve tüccarın borsası olmamakla suçlayan İlhan, her yıl kendi cebinden vereceği yemeklerle üyelerle buluşup eleştirilerini dinleyeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.