CHP’de kızılca kıyamet kopuyor

SİYASET 01.10.2017 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2098+ kez okundu.
 

CHP’de kızılca kıyamet kopuyor

  Kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri büyük bir ayrışmayı da beraberinde getirdi.  KÜFÜR VE HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU Özellikle Çukurova ilçesindeki delege seçimlerine, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın müdahalesi yüzünden; partililer birbirine adeta düşman oldu. İddialara göre, Karalar’ın başkan yardımlarından biri, söz verdiği kişi delege yazılmadığı için Çukurova ilçe yöneticilerinden birini arayıp ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundu.  AKŞENER’İN PARTİSİNİ BEKLEYENLER VAR Bir delegelik için karşılıklı küfürler, restleşmeler yaşanan Çukurova’da tam bir kaos hakim. Karalar’ın güç savaşı yüzünden seviye yerlerde sürünüyor. Partililer arasında düşmanlıklar başladı. Bazı iddialara göre de birçok partili kırgın ve Meral Akşener’in kuracağı partiye gitmek için yeni oluşumu bekliyor.  CHP’NİN KALESİNDE İÇ ÇATIŞMA  CHP’nin kalesinde, iç çatışmalar, ayrışma, cepheleşme yaşanırken olayların birinci dereceden sorumlusu olarak görülen Başkan Zeydan Karalar ise her şeyi partisi için yaptığı ve CHP’nin lehine olacak adımlar attığı görüşünü savunuyor. İktidarı ayrıştırmakla suçlayan CHP’de şimdi ayrışmanın alası yaşanıyor ve Çukurova’da adeta ‘kızılca kıyamet’ kopuyor.  DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR Bu seçimler, Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i de ayrıştırdı. Sırt sırta görüntü veren iki başkanın arası açık. Karalar’ın “Düşmanımın düşmanı dostumdur” mantığıyla Çukurova Belediyesi’ne silahlı saldırı ve tehdit iddiasıyla yargılanıp, ceza alan bir ismi delege yazdırması ise bardağı taşıran son damla oldu.

 

Kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri büyük bir ayrışmayı da beraberinde getirdi. 
KÜFÜR VE HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU
Özellikle Çukurova ilçesindeki delege seçimlerine, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın müdahalesi yüzünden; partililer birbirine adeta düşman oldu. İddialara göre, Karalar’ın başkan yardımlarından biri, söz verdiği kişi delege yazılmadığı için Çukurova ilçe yöneticilerinden birini arayıp ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundu. 
AKŞENER’İN PARTİSİNİ BEKLEYENLER VAR
Bir delegelik için karşılıklı küfürler, restleşmeler yaşanan Çukurova’da tam bir kaos hakim. Karalar’ın güç savaşı yüzünden seviye yerlerde sürünüyor. Partililer arasında düşmanlıklar başladı. Bazı iddialara göre de birçok partili kırgın ve Meral Akşener’in kuracağı partiye gitmek için yeni oluşumu bekliyor. 
CHP’NİN KALESİNDE İÇ ÇATIŞMA 
CHP’nin kalesinde, iç çatışmalar, ayrışma, cepheleşme yaşanırken olayların birinci dereceden sorumlusu olarak görülen Başkan Zeydan Karalar ise her şeyi partisi için yaptığı ve CHP’nin lehine olacak adımlar attığı görüşünü savunuyor. İktidarı ayrıştırmakla suçlayan CHP’de şimdi ayrışmanın alası yaşanıyor ve Çukurova’da adeta ‘kızılca kıyamet’ kopuyor. 
DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR
Bu seçimler, Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i de ayrıştırdı. Sırt sırta görüntü veren iki başkanın arası açık. Karalar’ın “Düşmanımın düşmanı dostumdur” mantığıyla Çukurova Belediyesi’ne silahlı saldırı ve tehdit iddiasıyla yargılanıp, ceza alan bir ismi delege yazdırması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.