HALİL AVCI’NIN BÜYÜK PROJESİNE YOĞUN İLGİ

GÜNDEM 18.10.2017 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1457+ kez okundu.
 

HALİL AVCI’NIN BÜYÜK PROJESİNE YOĞUN İLGİ

   “Miami kumsalındaki daire 29.000 TL peşinatla Adana'da olur mu?  7 Ekim’i bekleyin" sloganıyla tanıtımı yapılan Halil Avcı İnşaat’ın DreamLoft Miami projesi yoğun ilgi gördü. Projenin satış ofisinde, yaşanan yoğunluktan dolayı her yeni projede olduğu gibi bu projede de sıramatik uygulaması başlatıldı.   Detayları 7 Ekim’de kamu oyuna açıklanan Halil Avcı İnşaat’ın ayrıcalıklı projesinden faydalanmak isteyenler, bilgi edinmek için projenin Mavi Bulvar’daki satış ofisine akın etti. DreamLoft Miami projesine gösterilen yoğun talep karşısında Halil Avcı İnşaat yöneticileri, genellikle bankalarda kullanılan ‘sıramatik’ uygulaması başlattı.  Satış ofisinde sıra numarası alarak çay ve kahvelerini yudumlayan konuklar, bu sırada dev boyuttaki maketi inceleyerek,  görüşme öncesi zevklerine uygun konutu seçme fırsatı buluyorlar.   HER AİLEYE UYGUN SEÇENEK Halil Avcı İnşaat’ın, Miami Kumsalı’nı Adana’ya getirdiği, dört tarafı parkla çevrili DreamLoft Miami projesi, beyaz okyanus kumsalı, dalga havuzu, teraslı-bahçeli daireleri ile fark yaratan özelliklere sahip. 201 daireden oluşan DreamLoft Miami, kullanışlı ve modern; dileyene teraslı, dileyene bahçeli, dileyene Amerikan Dubleks Loft daire sahibi olma fırsatı tanıyor.   HEM ŞIK HEM DE ESTETİK Dreamloft Miami’de mini futbol sahası, neşeli çocuk parkı, Miami seyir terası, özel kapalı otoparkların yanı sıra 3D Sinema salonu, koşu parkuru, fitness salonu ve sauna da bulunuyor. Adana'nın sembol yapıları arasında yer alması beklenen DreamLoft Miami, modüler eşyalı konutlar, şık mutfaklar, estetik salonlar, birinci sınıf şık seramiklerle döşenmiş banyolar ve kullanışlı, estetik giyinme odalarıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.   KONFOR VE RAHATLIK BİR ARADA Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri DreamLoft Miami’ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi. Halil Avcı İnşaat’ın temel prensibinin “Her zaman ilkleri hayata geçirmek” olduğunu belirten Orhan Avcı, “DreamLoft Miami Halil Avcı İnşaat’ın en prestijli projelerinden biri oldu” dedi. Orhan Avcı, DreamLoft Miami projesinin yenilikçi, konforlu, kullanışlı ve özgün yaşam alanları sunduğunu kaydederek, “Teraslı, bahçeli ve Loft daireler mimarlarımız tarafından Adanalıların konforu düşünülerek tasarlandı. Ve bir ilk olan modüler daireler DreamLoft Miami ile konforu ve rahatlığı birlikte sunuyor” diye konuştu.

 

 “Miami kumsalındaki daire 29.000 TL peşinatla Adana'da olur mu?  7 Ekim’i bekleyin" sloganıyla tanıtımı yapılan Halil Avcı İnşaat’ın DreamLoft Miami projesi yoğun ilgi gördü. Projenin satış ofisinde, yaşanan yoğunluktan dolayı her yeni projede olduğu gibi bu projede de sıramatik uygulaması başlatıldı.

 

Detayları 7 Ekim’de kamu oyuna açıklanan Halil Avcı İnşaat’ın ayrıcalıklı projesinden faydalanmak isteyenler, bilgi edinmek için projenin Mavi Bulvar’daki satış ofisine akın etti. DreamLoft Miami projesine gösterilen yoğun talep karşısında Halil Avcı İnşaat yöneticileri, genellikle bankalarda kullanılan ‘sıramatik’ uygulaması başlattı. 

Satış ofisinde sıra numarası alarak çay ve kahvelerini yudumlayan konuklar, bu sırada dev boyuttaki maketi inceleyerek,  görüşme öncesi zevklerine uygun konutu seçme fırsatı buluyorlar.

 

HER AİLEYE UYGUN SEÇENEK

Halil Avcı İnşaat’ın, Miami Kumsalı’nı Adana’ya getirdiği, dört tarafı parkla çevrili DreamLoft Miami projesi, beyaz okyanus kumsalı, dalga havuzu, teraslı-bahçeli daireleri ile fark yaratan özelliklere sahip. 201 daireden oluşan DreamLoft Miami, kullanışlı ve modern; dileyene teraslı, dileyene bahçeli, dileyene Amerikan Dubleks Loft daire sahibi olma fırsatı tanıyor.

 

HEM ŞIK HEM DE ESTETİK

Dreamloft Miami’de mini futbol sahası, neşeli çocuk parkı, Miami seyir terası, özel kapalı otoparkların yanı sıra 3D Sinema salonu, koşu parkuru, fitness salonu ve sauna da bulunuyor. Adana'nın sembol yapıları arasında yer alması beklenen DreamLoft Miami, modüler eşyalı konutlar, şık mutfaklar, estetik salonlar, birinci sınıf şık seramiklerle döşenmiş banyolar ve kullanışlı, estetik giyinme odalarıyla eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

 

KONFOR VE RAHATLIK BİR ARADA

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, yeni projeleri DreamLoft Miami’ye gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söyledi. Halil Avcı İnşaat’ın temel prensibinin “Her zaman ilkleri hayata geçirmek” olduğunu belirten Orhan Avcı, “DreamLoft Miami Halil Avcı İnşaat’ın en prestijli projelerinden biri oldu” dedi.

Orhan Avcı, DreamLoft Miami projesinin yenilikçi, konforlu, kullanışlı ve özgün yaşam alanları sunduğunu kaydederek, “Teraslı, bahçeli ve Loft daireler mimarlarımız tarafından Adanalıların konforu düşünülerek tasarlandı. Ve bir ilk olan modüler daireler DreamLoft Miami ile konforu ve rahatlığı birlikte sunuyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.