Minikler organları doktordan öğrendi

GÜNDEM 25.10.2017 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2542+ kez okundu.
 

Minikler organları doktordan öğrendi

  Mersin’in Tarsus ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileriyle buluşan, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Cemal Parlakgümüş çocuklara organlar ve görevlerini anlattı   MERSİN’İN Tarsus ilçesi Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4-B sınıfının 30 öğrencisi, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Cemal Parlakgümüş’ü konuk etti. Okul Müdürü Hüseyin Yıldız ve Sınıf Öğretmeni Lale Başbağ’ın ev sahipliğinde çocuklarla bir araya gelen Uzm. Dr. Cemal Parlakgümüş, insan vücudundaki organlar ve görevlerini anlattı.   KİŞİSEL TEMİZLİK ÖNEMLİ Çocuklara, sağlıklarını korumaları için yapmaları gerekenler hakkında temel bilgileri de veren Uzm. Dr. Parlakgümüş, özellikle kişisel temizliğin önemine dikkat çekti. Miniklerin sorularını da yanıtlayan ve ardından öğrencileri muayene eden Uzm. Dr. Parlakgümüş, Okul Müdürü Yıldız ve Sınıf Öğretmeni Başbağ’a, sağlık eğitimine verdikleri önem için teşekkür etti. 

 

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileriyle buluşan, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Cemal Parlakgümüş çocuklara organlar ve görevlerini anlattı

 

MERSİN’İN Tarsus ilçesi Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4-B sınıfının 30 öğrencisi, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Cemal Parlakgümüş’ü konuk etti. Okul Müdürü Hüseyin Yıldız ve Sınıf Öğretmeni Lale Başbağ’ın ev sahipliğinde çocuklarla bir araya gelen Uzm. Dr. Cemal Parlakgümüş, insan vücudundaki organlar ve görevlerini anlattı.

 

KİŞİSEL TEMİZLİK ÖNEMLİ

Çocuklara, sağlıklarını korumaları için yapmaları gerekenler hakkında temel bilgileri de veren Uzm. Dr. Parlakgümüş, özellikle kişisel temizliğin önemine dikkat çekti. Miniklerin sorularını da yanıtlayan ve ardından öğrencileri muayene eden Uzm. Dr. Parlakgümüş, Okul Müdürü Yıldız ve Sınıf Öğretmeni Başbağ’a, sağlık eğitimine verdikleri önem için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.