YILDIRAY DENİZLİ KAZA GEÇİRDİ

GÜNDEM 27.10.2017 - 13:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1447+ kez okundu.
 

YILDIRAY DENİZLİ KAZA GEÇİRDİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin eğitimci ağabeyi
  DARBEYLE SAVRULUP DUVARA VURDU Yıldıray Denizli’nin kullandığı 01 GY 416 plakalı otomobile, Yurt mahallesi 71353 sokak ile 71355 sokağın birleştiği yerde bir bayanın kullandığı 01 GC 694 plakalı otomobil çarptı. Kazada, Denizli’nin kullandığı otomobil sol arka kapıdan aldığı darbe ile savrulup bir apartmanın ihata duvarına çarparak durdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yardıma koştu. BOYUN KISMINDA ZEDELENME VAR  Denizli, haber verilmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyan yakınları da hastaneye koştu. Denizli’nin çekilen vücut tomografisinde, boyun kısmında, otomobilin savrulması sırasında aşırı sarsıntıya bağlı zedelenme oluştuğu ortaya çıktı. DR. RIZA METE YAKINDAN İLGİLENDİ Sağlık durumu iyi olan Yıldıray Denizli, kazayı hatırlamadığını söyledi. Bu arada, Eski Tabipler Odası Başkanı Dr. Rıza Mete, hastanede gördüğü gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye geçmiş olsun deyip ağabeyinin durumu ile yakından ilgilendi.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin eğitimci ağabeyi

 

DARBEYLE SAVRULUP DUVARA VURDU

Yıldıray Denizli’nin kullandığı 01 GY 416 plakalı otomobile, Yurt mahallesi 71353 sokak ile 71355 sokağın birleştiği yerde bir bayanın kullandığı 01 GC 694 plakalı otomobil çarptı. Kazada, Denizli’nin kullandığı otomobil sol arka kapıdan aldığı darbe ile savrulup bir apartmanın ihata duvarına çarparak durdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yardıma koştu.

BOYUN KISMINDA ZEDELENME VAR 

Denizli, haber verilmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyan yakınları da hastaneye koştu. Denizli’nin çekilen vücut tomografisinde, boyun kısmında, otomobilin savrulması sırasında aşırı sarsıntıya bağlı zedelenme oluştuğu ortaya çıktı.

DR. RIZA METE YAKINDAN İLGİLENDİ

Sağlık durumu iyi olan Yıldıray Denizli, kazayı hatırlamadığını söyledi. Bu arada, Eski Tabipler Odası Başkanı Dr. Rıza Mete, hastanede gördüğü gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye geçmiş olsun deyip ağabeyinin durumu ile yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.