TÜMSİAD’dan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

GÜNDEM 30.10.2017 - 13:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1470+ kez okundu.
 

TÜMSİAD’dan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

  ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü  Yıldız, Adana’nın huzuru ve mutluluğu için, hiçbir siyasi ve etnik ayırım yapmadan gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Mahalleleri tek tek bizzat dolaştığını da ifade eden Yıldız, ‘’ Huzurumuzu, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç  kimsenin gücü yetmeyecektir ifadesini kullandı.  Ülke sorunları ve yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklara da değinen Yıldız, konuşmasında şunları da kaydetti: ’’Millet olarak  güçlü olmak zorundayız. Türk Milleti, milli çıkarları söz konusu olduğunda, hür iradesini ortaya koyarak daima tarih yazmıştır.’’dedi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da , Adana’nın sorunları, çözüm önerileri ve projelerinden bahsederek,başarılı çalışmalarından dolayı Yıldızı kutladı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a günün anısına Türk Bayrağı motifli bir resim hediye etti. Ziyarette, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra,yönetim kurulu üyelerinden Hakan Özdeğer, Hakan Çakmak, Serdar Oğuz, Mustafa Akın, A.Selim Özkan, Kenan Toraman ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal hazır bulundu.

 

ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyeleri, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü  Yıldız, Adana’nın huzuru ve mutluluğu için, hiçbir siyasi ve etnik ayırım yapmadan gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Mahalleleri tek tek bizzat dolaştığını da ifade eden Yıldız, ‘’ Huzurumuzu, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç  kimsenin gücü yetmeyecektir ifadesini kullandı.  Ülke sorunları ve yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklara da değinen Yıldız, konuşmasında şunları da kaydetti: ’’Millet olarak  güçlü olmak zorundayız. Türk Milleti, milli çıkarları söz konusu olduğunda, hür iradesini ortaya koyarak daima tarih yazmıştır.’’dedi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da , Adana’nın sorunları, çözüm önerileri ve projelerinden bahsederek,başarılı çalışmalarından dolayı Yıldızı kutladı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a günün anısına Türk Bayrağı motifli bir resim hediye etti.

Ziyarette, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra,yönetim kurulu üyelerinden Hakan Özdeğer, Hakan Çakmak, Serdar Oğuz, Mustafa Akın, A.Selim Özkan, Kenan Toraman ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.