Yıldızsoy: Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleği

GÜNDEM 24.11.2017 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2172+ kez okundu.
 

Yıldızsoy: Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleği

  ŞANLIURFA / Berivan Peyzaj Kurucusu Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Türkiye’nin aydınlık geleceğini yetiştiren öğretmenlerin dünyanın en kutsal mesleğini yaptığını söyledi.   24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğ’ini kabul ettiği 24 Kasım’ın 37 yıldır Öğretmenler Günü olarak kabul edilip kutlandığını hatırlattı.   Öğretmenliğin, fedakârlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini dile getiren Yıldızsoy şunları kaydetti:  “Her zaman ve her şart altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli olmuştur. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ediyorlar. Geleceğimizi, hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini de bir ömür boyu taşırlar.”   “GELECEĞİMİZ SİZE EMANET” Türkiye’nin geleceğinin öğretmenlere emanet olduğunu belirten Yıldızsoy, “Değerli öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği icra etmenin onurunu taşıyorsunuz. Toplumu inşa eden mimarlarsınız. Bu kutsal mesleği icra ederken sorumluluğunuzu yerine getireceğinize güvenimiz tamdır. 24 Kasımların ileriki yıllarda öğretmenlerimizin tüm sorunlarının çözümlendiği gelecekler getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Atatürk’ü rahmetle anıyor, tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

ŞANLIURFA / Berivan Peyzaj Kurucusu Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Türkiye’nin aydınlık geleceğini yetiştiren öğretmenlerin dünyanın en kutsal mesleğini yaptığını söyledi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Millet Mektepleri Başöğretmenliğ’ini kabul ettiği 24 Kasım’ın 37 yıldır Öğretmenler Günü olarak kabul edilip kutlandığını hatırlattı.

 

Öğretmenliğin, fedakârlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini dile getiren Yıldızsoy şunları kaydetti:  “Her zaman ve her şart altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli olmuştur. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ediyorlar. Geleceğimizi, hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini de bir ömür boyu taşırlar.”

 

“GELECEĞİMİZ SİZE EMANET”

Türkiye’nin geleceğinin öğretmenlere emanet olduğunu belirten Yıldızsoy, “Değerli öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği icra etmenin onurunu taşıyorsunuz. Toplumu inşa eden mimarlarsınız. Bu kutsal mesleği icra ederken sorumluluğunuzu yerine getireceğinize güvenimiz tamdır. 24 Kasımların ileriki yıllarda öğretmenlerimizin tüm sorunlarının çözümlendiği gelecekler getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Atatürk’ü rahmetle anıyor, tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.