Çocukları yanarak ölen aileler ‘adalet’ arıyor

GÜNDEM 28.11.2017 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1992+ kez okundu.
 

Çocukları yanarak ölen aileler ‘adalet’ arıyor

Tam, bir yıl geçti üzerinden o kara günün. 11’i çocuk 12 can yanarak öldü. Bu acıya sadece Aladağ, Adana değil, Türkiye ağladı.  BAKANLIK ÖNÜNDE ADALET İSTEDİLER  Acılı aileler, hala adalet arıyor ve ömrüne doymamış çocuklarını yitirmenin acısını dün gibi yaşıyorlar. Onlar, çocuklarının ölüm yıldönümünde Milli Eğitim Bakanlığı önünde adalet istedi. “ALADAĞA’A ADALET GELMEDİKÇE,  BU YANGIN SÖNMEYECEK” Sosyal Haklar Derneği tarafından, "Aladağ'a adalet gelmedikçe, bu yangın sönmeyecek" pankartıyla bakanlık önüne gelen aileler burada eylem yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur Kaya ise basın açıklaması okudu.  “BİZİM ÇOCUKLARIMIZ YANDI  BAŞKA ÇOCUKLAR YANMASIN “ Yurt yangınında can veren  Semanur Aydoğdu'nun annesi Durdu Aydoğdu, "Ben bir anneyim. Bir sene oldu hiç bir şey yok. Sadece adalet istiyoruz. Bizim çocuklarımız yandı. Başka çocuklar yanmasın" dedi.

Tam, bir yıl geçti üzerinden o kara günün. 11’i çocuk 12 can yanarak öldü. Bu acıya sadece Aladağ, Adana değil, Türkiye ağladı. 

BAKANLIK ÖNÜNDE ADALET İSTEDİLER 
Acılı aileler, hala adalet arıyor ve ömrüne doymamış çocuklarını yitirmenin acısını dün gibi yaşıyorlar. Onlar, çocuklarının ölüm yıldönümünde Milli Eğitim Bakanlığı önünde adalet istedi.
“ALADAĞA’A ADALET GELMEDİKÇE, 
BU YANGIN SÖNMEYECEK”
Sosyal Haklar Derneği tarafından, "Aladağ'a adalet gelmedikçe, bu yangın sönmeyecek" pankartıyla bakanlık önüne gelen aileler burada eylem yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur Kaya ise basın açıklaması okudu. 
“BİZİM ÇOCUKLARIMIZ YANDI 
BAŞKA ÇOCUKLAR YANMASIN “
Yurt yangınında can veren  Semanur Aydoğdu'nun annesi Durdu Aydoğdu, "Ben bir anneyim. Bir sene oldu hiç bir şey yok. Sadece adalet istiyoruz. Bizim çocuklarımız yandı. Başka çocuklar yanmasın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.