Kutluca’dan İşadamlarına ‘İstihdam Seferberliği’ Çağırısı

GÜNDEM 21.12.2017 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1034+ kez okundu.
 

Kutluca’dan İşadamlarına ‘İstihdam Seferberliği’ Çağırısı

  ADANA- TÜMSİAD Adana Şube  Başkanı Yakup Kutluca, Cumhurbaşkanı’nın artı 2 istihdam çağırısı üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Kutluca yazılı açıklamasında,  TÜMSİAD ailesi olarak istihdam seferberliğini olumlu bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.İstihdam seferberliğinin binlerce kişinin daha hayat standart’ının yükselteceği  anlamına geldiğini ifade eden Kutluca, bu proje, ülke geneline  yayıldığındaTürk Ekonomisine büyük  katkı sağlayacaktır’’ dedi. Üç ve daha az çalışanı olan işletmelerin 12 ay boyunca ek istihdam için ödedikleri maaş, prim ve verginin  birinin devlet tarafından ödenmesinin bilhassa KOBİ’ler tarafından  sevindirici olduğunu belirten Kutluca, TÜMSİAD’lı iş adamlarına seslenerek, artı 2 istihdam seferberliği ile ülke ekonomisine katkı koymaya davet etti.

 

ADANA- TÜMSİAD Adana Şube  Başkanı Yakup Kutluca, Cumhurbaşkanı’nın artı 2 istihdam çağırısı üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Kutluca yazılı açıklamasında,  TÜMSİAD ailesi olarak istihdam seferberliğini olumlu bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.İstihdam seferberliğinin binlerce kişinin daha hayat standart’ının yükselteceği  anlamına geldiğini ifade eden Kutluca, bu proje, ülke geneline  yayıldığındaTürk Ekonomisine büyük  katkı sağlayacaktır’’ dedi.

Üç ve daha az çalışanı olan işletmelerin 12 ay boyunca ek istihdam için ödedikleri maaş, prim ve verginin  birinin devlet tarafından ödenmesinin bilhassa KOBİ’ler tarafından  sevindirici olduğunu belirten Kutluca, TÜMSİAD’lı iş adamlarına seslenerek, artı 2 istihdam seferberliği ile ülke ekonomisine katkı koymaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.