61 MİLYONLUK HEYECAN

GÜNDEM 26.12.2017 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1259+ kez okundu.
 

61 MİLYONLUK HEYECAN

MİLLİ PİYANGO’NUN BİR YENİ YIL GELENEĞİ OLAN “YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ” HAYALLERİ SÜSLÜYOR
  Sosyal ve kültürel etkinliklerin Adana’daki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, 2018 yılının milyonerini Optimum AVM’den çıkartacak. Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin merkezi Adana Optimum Alışveriş Merkezi, heyecanın merkezi olmaya devam ediyor. Optimum AVM, Yılbaşı gecelerine heyecan katan Milli Piyangonun satışını AVM’nin eksi ikinci katı ile zemin katında gerçekleştiriyor. Yılbaşı gecelerinin geleneği haline gelen Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişi için geriye sayım başlarken, 2018’e milyoner olarak girmek isteyenler de şanslarını; Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, iki ayrı noktadan yapılan satışları değerlendirerek, hayallerine bir adım atıyor. HAYAL DÜNYASINDA GEZİNTİ Her yeni yıla girerken gündem konuları arasında önemli bir yer tutan milli piyano çekilişi birçok insanı hayal dünyasında gezintiye çıkarıyor. Biletlerini güvenli yerlerden alarak hayallerini gerçekleştirmek isteyenler ise biletleri ya kendileri seçiyor ya da bu hakkı çocuklarına ve eşlerine kullandırıyor. AVM’nin eksi ikinci katı ile zemin katında "Şans Bekletmeye Gelmez" sloganıyla, sıra sıra dizilmiş biletlerden birini çekerek,  "Ya çıkarsa" diye düşünenler, tam bilet için  60 TL, yarım bilet için 30 TL, çeyrek bilet için ise 15 TL ödeyerek, hayallerine bir adım daha yaklaşmış oluyor. TOPLAM 349 MİLYON 243 BİN TL’LİK İKRAMİYE VAR Milli Piyango'nun 2018 yılbaşı büyük ikramiyesi 61 Milyon TL olarak açıklanırken verilecek toplam ikramiye tutarı ise 349 milyon 243 bin lira olacak. 31 Aralık 2017'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde ayrıca bir adet 10 milyon lira, bir adet 5 milyon lira, bir adet 2 milyon lira, bir adet 1 milyon lira,  bir adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek.
MİLLİ PİYANGO’NUN BİR YENİ YIL GELENEĞİ OLAN “YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ” HAYALLERİ SÜSLÜYOR

 

Sosyal ve kültürel etkinliklerin Adana’daki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, 2018 yılının milyonerini Optimum AVM’den çıkartacak.

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin merkezi Adana Optimum Alışveriş Merkezi, heyecanın merkezi olmaya devam ediyor. Optimum AVM, Yılbaşı gecelerine heyecan katan Milli Piyangonun satışını AVM’nin eksi ikinci katı ile zemin katında gerçekleştiriyor.

Yılbaşı gecelerinin geleneği haline gelen Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişi için geriye sayım başlarken, 2018’e milyoner olarak girmek isteyenler de şanslarını; Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, iki ayrı noktadan yapılan satışları değerlendirerek, hayallerine bir adım atıyor.

HAYAL DÜNYASINDA GEZİNTİ

Her yeni yıla girerken gündem konuları arasında önemli bir yer tutan milli piyano çekilişi birçok insanı hayal dünyasında gezintiye çıkarıyor. Biletlerini güvenli yerlerden alarak hayallerini gerçekleştirmek isteyenler ise biletleri ya kendileri seçiyor ya da bu hakkı çocuklarına ve eşlerine kullandırıyor.

AVM’nin eksi ikinci katı ile zemin katında "Şans Bekletmeye Gelmez" sloganıyla, sıra sıra dizilmiş biletlerden birini çekerek,  "Ya çıkarsa" diye düşünenler, tam bilet için  60 TL, yarım bilet için 30 TL, çeyrek bilet için ise 15 TL ödeyerek, hayallerine bir adım daha yaklaşmış oluyor.

TOPLAM 349 MİLYON 243 BİN TL’LİK İKRAMİYE VAR

Milli Piyango'nun 2018 yılbaşı büyük ikramiyesi 61 Milyon TL olarak açıklanırken verilecek toplam ikramiye tutarı ise 349 milyon 243 bin lira olacak. 31 Aralık 2017'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde ayrıca bir adet 10 milyon lira, bir adet 5 milyon lira, bir adet 2 milyon lira, bir adet 1 milyon lira,  bir adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.