Ünüvar çiftinden anlamlı ziyaret,

GÜNDEM 26.12.2017 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2171+ kez okundu.
 

Ünüvar çiftinden anlamlı ziyaret,

AK Parti Adana Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve eşi Sare Ünüvar ilgilendikleri nefroloji hastası Hayrünisa Aksu ve ailesini evinde ziyaret etti. Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar ile 2015 yılında seçim çalışmalarında ziyaretler esnasında tanışan aile çocukları Hayru Nisa’nın sağlık sorununu Sare Ünüvar’a iletmişti.     Sare Ünüvar kısaca; “7 Haziran seçimleri çalışmalarında da Seyhan, ilçeye uğradığım zaman aileyi orada tanıdım. Bana çocuk hakkında bilgi verdiler. Bende onlarla ilgileneceğini söyledim. Hemen de oradan sonra ilk adımı attık, Sağlık Bakanımızın eşini aradım. Hayrunisa ile  çok yakından ilgilenmemiz gerektiğini söyledim. Durumunu adım adım takip ettim.  Hayrunnisa’nın ürolojik bir problemi vardı ancak Hacettepe Üniversitesinde çözülebilecek bir problemdi. Hacettepe Üniversitesinden randevu aldık. Ben Adana'dayken aileyi Ankara'ya gönderdik. Danışmanımız Reyhan Armağan yakinen ilgilendi, ailenin kalacak yerlerine kadar ayarladı. Hastanede ise çocuğumuz ile çok ilgilenildi.  Birkaç defa daha tedavi için Hacettepe Üniversitesine geldiler.  Sayın Adana Valimiz de çok ilgilendi. Sağ olsunlar Sayın Sağlık Bakanımız Sayın Adana Valimiz her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Bugün gayet iyi durumdalar, aile çok memnun biz de bugün bir kahvelerin geçip ziyaret etmek için evlerine uğradık. Hayrunnisa Aksu ve ailesi ziyaretimizden çok mutlu oldu, şuanda durumu da iyi. Tedavisinin devamını da Adana'da Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde devam ettiriyoruz” şeklinde anlattı.

AK Parti Adana Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve eşi Sare Ünüvar ilgilendikleri nefroloji hastası Hayrünisa Aksu ve ailesini evinde ziyaret etti.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar ile 2015 yılında seçim çalışmalarında ziyaretler esnasında tanışan aile çocukları Hayru Nisa’nın sağlık sorununu Sare Ünüvar’a iletmişti.

 

 

Sare Ünüvar kısaca;

“7 Haziran seçimleri çalışmalarında da Seyhan, ilçeye uğradığım zaman aileyi orada tanıdım. Bana çocuk hakkında bilgi verdiler. Bende onlarla ilgileneceğini söyledim. Hemen de oradan sonra ilk adımı attık, Sağlık Bakanımızın eşini aradım. Hayrunisa ile  çok yakından ilgilenmemiz gerektiğini söyledim. Durumunu adım adım takip ettim.  Hayrunnisa’nın ürolojik bir problemi vardı ancak Hacettepe Üniversitesinde çözülebilecek bir problemdi. Hacettepe Üniversitesinden randevu aldık. Ben Adana'dayken aileyi Ankara'ya gönderdik. Danışmanımız Reyhan Armağan yakinen ilgilendi, ailenin kalacak yerlerine kadar ayarladı. Hastanede ise çocuğumuz ile çok ilgilenildi.  Birkaç defa daha tedavi için Hacettepe Üniversitesine geldiler.  Sayın Adana Valimiz de çok ilgilendi. Sağ olsunlar Sayın Sağlık Bakanımız Sayın Adana Valimiz her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Bugün gayet iyi durumdalar, aile çok memnun biz de bugün bir kahvelerin geçip ziyaret etmek için evlerine uğradık. Hayrunnisa Aksu ve ailesi ziyaretimizden çok mutlu oldu, şuanda durumu da iyi. Tedavisinin devamını da Adana'da Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde devam ettiriyoruz” şeklinde anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.