ADANALILAR ANKARA’DA BULUŞTU

GÜNDEM 27.12.2017 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2906+ kez okundu.
 

ADANALILAR ANKARA’DA BULUŞTU

  Merkezi Ankara’da bulunan Adana, Karaisalı, Aladağ, Pozantılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKAPDER)’nin 1. Yıldönümü gecesi coşku içinde geçti. TES-İŞ Sendikası’nın Ankara’daki tesislerinde yapılan geceye Çevre ve Şehircilik eski Bakanı AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, Yargıtay Üyesi Ali Ünsat, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Nejat Çoğal, Aladağ Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Çevre ve Şehircik Bakanlığı Baş Danışmanı Sarıçam eski Belediye başkanı  Ahmet Zenbilci, Demirspor eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Gazioğlu, Yargıtay çalışanları Ercan Çullu ve Yunus Çam gibi isimler katıldı. HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ AKAPDER Başkanı Yunus Sakarya, amaçlarının Ankara’da yaşayan Adanalıları bir çatı altında toplamak ve sosyal projeler hazırlayarak Adana’ya katkı koymak olduğunu belirterek, “Derneğimize büyük destek veren hemşerimiz TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin ile kuruluş yıldönümü gecemize ilgi gösteren Adana ve Ankara’daki tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Sizlerle her geçen gün daha da büyüyeceğiz” dedi.      

 

Merkezi Ankara’da bulunan Adana, Karaisalı, Aladağ, Pozantılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKAPDER)’nin 1. Yıldönümü gecesi coşku içinde geçti.

TES-İŞ Sendikası’nın Ankara’daki tesislerinde yapılan geceye Çevre ve Şehircilik eski Bakanı AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, Yargıtay Üyesi Ali Ünsat, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı Nejat Çoğal, Aladağ Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Çevre ve Şehircik Bakanlığı Baş Danışmanı Sarıçam eski Belediye başkanı  Ahmet Zenbilci, Demirspor eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Gazioğlu, Yargıtay çalışanları Ercan Çullu ve Yunus Çam gibi isimler katıldı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

AKAPDER Başkanı Yunus Sakarya, amaçlarının Ankara’da yaşayan Adanalıları bir çatı altında toplamak ve sosyal projeler hazırlayarak Adana’ya katkı koymak olduğunu belirterek, “Derneğimize büyük destek veren hemşerimiz TES-İŞ Genel Başkanı Mustafa Şahin ile kuruluş yıldönümü gecemize ilgi gösteren Adana ve Ankara’daki tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Sizlerle her geçen gün daha da büyüyeceğiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.