Bunu yapan insan olamaz

GÜNDEM 27.12.2017 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2187+ kez okundu.
 

Bunu yapan insan olamaz

    Şehir eşkıyaları Adana’nın Karataş ilçesinde bin bir emekle yapılan hizmetlere saldırdı. HERŞEYİ TAHRİP ETTİLER Seyir teraslarını tahrip ettiler, Atapark içindeki elektrik panosunun kapısını kırdılar, çöp kovaları ile belediye logolarını parçaladılar. Yaptıkları yetmezmiş gibi Amfi tiyatrodaki kaplamaları kırdılar. YAKTILAR, YIKTILAR… Yine Amfi tiyatrodaki kulübe kapısını kırıp yaktılar. Sprey boya ile duvarları kirlettiler. Karataşlılar bu şehir eşkıyalarına büyük tepki gösterirken, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal da sosyal medya hesabından saldırıyı kınadı. “DUYARLILIK BEKLİYORUZ” Başkan Ünal, “Unutmayınız ki evinize gelen ufacık bir zarar karşısında sizler ne kadar üzülüyor iseniz, bizler de evimiz zarar gördüğünde o kadar üzülüyoruz. Tüm halkımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.

 

 

Şehir eşkıyaları Adana’nın Karataş ilçesinde bin bir emekle yapılan hizmetlere saldırdı.

HERŞEYİ TAHRİP ETTİLER

Seyir teraslarını tahrip ettiler, Atapark içindeki elektrik panosunun kapısını kırdılar, çöp kovaları ile belediye logolarını parçaladılar. Yaptıkları yetmezmiş gibi Amfi tiyatrodaki kaplamaları kırdılar.

YAKTILAR, YIKTILAR…

Yine Amfi tiyatrodaki kulübe kapısını kırıp yaktılar. Sprey boya ile duvarları kirlettiler. Karataşlılar bu şehir eşkıyalarına büyük tepki gösterirken, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal da sosyal medya hesabından saldırıyı kınadı.

“DUYARLILIK BEKLİYORUZ”

Başkan Ünal, “Unutmayınız ki evinize gelen ufacık bir zarar karşısında sizler ne kadar üzülüyor iseniz, bizler de evimiz zarar gördüğünde o kadar üzülüyoruz. Tüm halkımızdan duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.