Sİ-DER 2018’e MELEKLERİYLE GÖZ KIRPTI

29.12.2017 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2170+ kez okundu.
 

Sİ-DER 2018’e MELEKLERİYLE GÖZ KIRPTI

  Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yüreğir Belediyesi sponsorluğunda düzenlemiş olduğu yılsonu etkinliğiyle yeni yıla ‘merhaba’ dedi. Yüreğir Kültür Merkezinde verilen yemeğe zihinsel engelli, bedensel engelli, kan hastaları, down sendromlu , otistik çocuklar, yoksul aile çocukları ve huzurevi sakinleri olmak üzere çok sayıda dezavantajlı gurup katıldı. Toplamda 250 kişiyle katılımın sağlandığı organizasyonda Harfane Modern Grubu gönüllü olarak sahne aldı. İki saat süren yemekli yeni yıl programına katılan dezavantajlı gruplar müzikler eşliğinde doyasıya eğlenirken, programda  Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı, İl Dernekler Müdürü Recep Kurtoğlu, Çukurova İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karaali ve çok sayıda STK başkanı hazır bulundu. Sİ-DER Başkanı Nüvit Dağtekin şiir okuyarak başladığı konuşmasında, “Ben; BİZ olduğumuz zaman benim…’ diyerek çıktığımız bu ulvi yolculukta karanlık yaşamlara küçük dokunuşlarla ışık saçarak yolumuzda ilerliyoruz . Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak en güzel yeni yıl mesajının, bütün dezavantajlı guruplarla birlikte vereceğimiz mesaj olduğunu düşündük . Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve ekibine bize bu organizasyon da destek oldukları için çok teşekkür ederiz. Umarım 2018 de Öfkenin yerini sevgi ve anlayış alır, vatanımız ve bizler için birlik ve beraberlik bilinci artar, yeni yıl zorumuzu kolay eğleyen yıl olur” dedi. Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel yaptığı konuşmada:’’Bu organizasyonu düzenleyen Sİ-DER’e ve desteklerinden ötürü Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyorum. Bizler kamu görevlileriyiz. Bu tür etkinlikler bizim işimiz. Bizler maaş alıyoruz ancak STK’lar bu işleri gönüllü ve ücretsiz olarak yapıyorlar. Nüvit hanım ve yönetim kurulunu candan tebrik ederim. Yardımcı olabileceğimiz her konuda yirmi dört saat kapımız da telefonumuz da sizler açık’’dedi…  

 

Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yüreğir Belediyesi sponsorluğunda düzenlemiş olduğu yılsonu etkinliğiyle yeni yıla ‘merhaba’ dedi.

Yüreğir Kültür Merkezinde verilen yemeğe zihinsel engelli, bedensel engelli, kan hastaları, down sendromlu , otistik çocuklar, yoksul aile çocukları ve huzurevi sakinleri olmak üzere çok sayıda dezavantajlı gurup katıldı. Toplamda 250 kişiyle katılımın sağlandığı organizasyonda Harfane Modern Grubu gönüllü olarak sahne aldı. İki saat süren yemekli yeni yıl programına katılan dezavantajlı gruplar müzikler eşliğinde doyasıya eğlenirken, programda  Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı, İl Dernekler Müdürü Recep Kurtoğlu, Çukurova İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karaali ve çok sayıda STK başkanı hazır bulundu.

Sİ-DER Başkanı Nüvit Dağtekin şiir okuyarak başladığı konuşmasında, “Ben; BİZ olduğumuz zaman benim…’ diyerek çıktığımız bu ulvi yolculukta karanlık yaşamlara küçük dokunuşlarla ışık saçarak yolumuzda ilerliyoruz . Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak en güzel yeni yıl mesajının, bütün dezavantajlı guruplarla birlikte vereceğimiz mesaj olduğunu düşündük . Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve ekibine bize bu organizasyon da destek oldukları için çok teşekkür ederiz. Umarım 2018 de Öfkenin yerini sevgi ve anlayış alır, vatanımız ve bizler için birlik ve beraberlik bilinci artar, yeni yıl zorumuzu kolay eğleyen yıl olur” dedi.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel yaptığı konuşmada:’’Bu organizasyonu düzenleyen Sİ-DER’e ve desteklerinden ötürü Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyorum. Bizler kamu görevlileriyiz. Bu tür etkinlikler bizim işimiz. Bizler maaş alıyoruz ancak STK’lar bu işleri gönüllü ve ücretsiz olarak yapıyorlar. Nüvit hanım ve yönetim kurulunu candan tebrik ederim. Yardımcı olabileceğimiz her konuda yirmi dört saat kapımız da telefonumuz da sizler açık’’dedi…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.