Duran: Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her zaman emrindeyiz

GÜNDEM 03.01.2018 - 10:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2900+ kez okundu.
 

Duran: Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her zaman emrindeyiz

  Sarıçam Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Selman Duran, Bilge Liderleri Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda derneklerinin ikinci bir talimata kadar kapatıldığını söyledi. Selman Duran” Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan her bir Ülküdaşımızdan Allah razı olsun.  Ben ve Sarıçam'da ki Bütün Ülkücü İşçiler Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ve Milliyetçi - Ülkücü Hareketin emrinde ve yolunda hazır ve nazır şekilde beklemekteyiz.” dedi. Sarıçam Ülkücü İşçiler Derneği olarak talimatın alındığı andan itibaren yönetim kurulu olarak derneklerini kapatma kararı aldıklarını belirten Başkan Selman Duran,  yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Yol başçımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in öncülüğünde, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi, İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin 2. Bir emir ve müsaadelerine kadar kapatılmıştır. Bu bağlamda Sarıçam'da Şahsım ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Kutsalımız olan Ay-yıldızlı Türk Bayrağına sarılı almış olduğumuz Kur'an-ı Kerimi, aldığımız günden bu yana lekelemeden getirdik, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan her bir Ülküdaşımızdan Allah razı olsun.  Ben ve Sarıçam'da ki Bütün Ülkücü İşçiler Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Milliyetçi - Ülkücü Hareketin emrinde ve yolunda hazır ve nazır şekilde beklemekteyiz ve her daim teşkilatımızın emrindeyiz. Tüm kamuoyuna saygı, sevgi ve muhabbetlerimle duyurulur.”  

 

Sarıçam Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Selman Duran, Bilge Liderleri Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda derneklerinin ikinci bir talimata kadar kapatıldığını söyledi. Selman Duran Bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan her bir Ülküdaşımızdan Allah razı olsun.  Ben ve Sarıçam'da ki Bütün Ülkücü İşçiler Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ve Milliyetçi - Ülkücü Hareketin emrinde ve yolunda hazır ve nazır şekilde beklemekteyiz.” dedi.

Sarıçam Ülkücü İşçiler Derneği olarak talimatın alındığı andan itibaren yönetim kurulu olarak derneklerini kapatma kararı aldıklarını belirten Başkan Selman Duran,  yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla,
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Yol başçımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in öncülüğünde, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi, İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin 2. Bir emir ve müsaadelerine kadar kapatılmıştır.


Bu bağlamda Sarıçam'da Şahsım ve Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Kutsalımız olan Ay-yıldızlı Türk Bayrağına sarılı almış olduğumuz Kur'an-ı Kerimi, aldığımız günden bu yana lekelemeden getirdik, bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan her bir Ülküdaşımızdan Allah razı olsun.  Ben ve Sarıçam'da ki Bütün Ülkücü İşçiler Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Milliyetçi - Ülkücü Hareketin emrinde ve yolunda hazır ve nazır şekilde beklemekteyiz ve her daim teşkilatımızın emrindeyiz.

Tüm kamuoyuna saygı, sevgi ve muhabbetlerimle duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.