KOZAN MADENİ SANATKARLARDA BAŞKAN ÖZTÜRK'E TAM DESTEK…

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2048+ kez okundu.
 

KOZAN MADENİ SANATKARLARDA BAŞKAN ÖZTÜRK'E TAM DESTEK…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Kozan Marangoz ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Başkan Üzeyir Öztürk, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.   Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binası'nda gerçkeleştirilen genel kurulda divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Yardımcılığını Adana Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin, Katipliği de ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler - Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı yaptılar.                                                                                                  Adana ESKKK ve Canlı Hayvan ve Besiciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü, Kozan Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, Pozantı ESKKK Başkanı Zamir Kalas, Yeşiloba ESKKK Başkanı Murat Şahin, Kozan Kuaför ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın Bektaş ile Ak Parti Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas'ın da hazır bulunduğu genel kurul, Bakanlık Temsilcileri'nin salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru ile başladı.   Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço, oda görevlisi tarafından okunarak, divan başkanı tarafından ayrı ayrı ibraya sunuldu, üyeler raporları oy birliğiyle kabul etti. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunup oylandıktan sonra seçimlere geçildi.   Üzeyir Öztürk başkanlığındaki Mustafa Akgümüş, Eyüp Bozkurt, Suat Halaman, Münif Özkan, Ünal Sevgili ve Cevdet  Gökkaya'dan oluşan yönetim kurulu ile Ertan Özkan, İsak Özmüş ve Harun Değirmenci'den oluşan denetim kurulu listesi üyelerden tam destek görünce, Başkan Öztürk ve ekibi 4 yıllığına yeniden seçilmiş oldu.   Başkan Öztürk, seçim sonrası gerek genel kuruluna katılarak, gerek çiçek ve mesaj göndererek yanından yer alan başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.   Birlik Başkanı Sözütek de, hassasiyet göstererek genel kurulan katılan oda üyeleri başta olmak üzere konuklara teşekkür ederken, esnafın zoru bir süreçten geçtiğini, ancak hükümetten gelecek düşük faizli yeni kredi destekleriyle yüzlerin güleceğini inandığını ifade etti.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Kozan Marangoz ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Başkan Üzeyir Öztürk, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.

 

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Hizmet Binası'nda gerçkeleştirilen genel kurulda divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Yardımcılığını Adana Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Ünsal Perçin, Katipliği de ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Şoförler - Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Atlı yaptılar.

                                                                                                

Adana ESKKK ve Canlı Hayvan ve Besiciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Üçdağ, Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü, Kozan Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz, Pozantı ESKKK Başkanı Zamir Kalas, Yeşiloba ESKKK Başkanı Murat Şahin, Kozan Kuaför ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın Bektaş ile Ak Parti Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas'ın da hazır bulunduğu genel kurul, Bakanlık Temsilcileri'nin salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru ile başladı.

 

Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço, oda görevlisi tarafından okunarak, divan başkanı tarafından ayrı ayrı ibraya sunuldu, üyeler raporları oy birliğiyle kabul etti.

Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunup oylandıktan sonra seçimlere geçildi.

 

Üzeyir Öztürk başkanlığındaki Mustafa Akgümüş, Eyüp Bozkurt, Suat Halaman, Münif Özkan, Ünal Sevgili ve Cevdet  Gökkaya'dan oluşan yönetim kurulu ile Ertan Özkan, İsak Özmüş ve Harun Değirmenci'den oluşan denetim kurulu listesi üyelerden tam destek görünce, Başkan Öztürk ve ekibi 4 yıllığına yeniden seçilmiş oldu.

 

Başkan Öztürk, seçim sonrası gerek genel kuruluna katılarak, gerek çiçek ve mesaj göndererek yanından yer alan başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Birlik Başkanı Sözütek de, hassasiyet göstererek genel kurulan katılan oda üyeleri başta olmak üzere konuklara teşekkür ederken, esnafın zoru bir süreçten geçtiğini, ancak hükümetten gelecek düşük faizli yeni kredi destekleriyle yüzlerin güleceğini inandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.