Ölmezler’den Kaymakam Fatih Genel’e plaket

GÜNDEM 23.01.2018 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2967+ kez okundu.
 

Ölmezler’den Kaymakam Fatih Genel’e plaket

   Ölmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ölmez, yaptığı birbirinden değerli hizmetlerinden dolayı Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e teşekkür plaketi sundu. Halil Ölmez, Adana’nın üçüncü sayfa haberleri ve diğer olumsuzluklarla anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, daha iyi bir Adana için görüş alışverişinde bulundu. Kaykamam Genel’e yaptığı hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür plaketini sunmaktan onur ve gurur duyduklarını belirten Ölmez, “Yüreğir’de çok güzel hizmetler oluyor. Adana Şehir Hastanesi’ne kavuştu. Başhekim Yurdal Daş, uzman doçent Yurdal Gezercan ve Yardımcısı Ali Arslan çok güzel hizmetler yapıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarda başarılarının devamını dileriz. Adana Şehir Hastanemizin yapımında emeği ve katkıları geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Adana’mıza böyle büyük, temiz hastane şarttı. Allah devletimizden razı olsun. Allah devletimizi ve vatanımızı korusun.” dedi    SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ   Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de Adana’nın olumsuzluklarla anılmasına karşı olduklarını belirterek, “Adana ve Yüreğir Türkiye’nin en nezih yerlerinden biri. Burada gündeme gelen sorunları çözüyoruz ve her sorunun üstesinden geliyoruz. Adana işsizlik ve üçüncü sayfa haberleriyle anılmamalı. Bunun için de kararlı çalışmalar yürütüyoruz.” dedi Uyuşturucu konusunda çok hassas olduklarını ve uyuşturucuyu üretimine, alım, satım ve kullanımına asla göz yummadıklarını belirten Kaymakam Genel, “Bu konuda her türlü emniyet tedbirleri alınıyor. Bunun yanı sıra eğitimle ilgili bütün kurum kuruluş ve STK’larla birlikte işbirliği yapıyoruz. İlçemizde yaşanan sorunlarla ilgili projelerimiz var. Bu projeleri de gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.  

 

 Ölmezler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ölmez, yaptığı birbirinden değerli hizmetlerinden dolayı Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’e teşekkür plaketi sundu. Halil Ölmez, Adana’nın üçüncü sayfa haberleri ve diğer olumsuzluklarla anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, daha iyi bir Adana için görüş alışverişinde bulundu.

Kaykamam Genel’e yaptığı hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür plaketini sunmaktan onur ve gurur duyduklarını belirten Ölmez, “Yüreğir’de çok güzel hizmetler oluyor. Adana Şehir Hastanesi’ne kavuştu. Başhekim Yurdal Daş, uzman doçent Yurdal Gezercan ve Yardımcısı Ali Arslan çok güzel hizmetler yapıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarda başarılarının devamını dileriz. Adana Şehir Hastanemizin yapımında emeği ve katkıları geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Adana’mıza böyle büyük, temiz hastane şarttı. Allah devletimizden razı olsun. Allah devletimizi ve vatanımızı korusun.” dedi 

 

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel de Adana’nın olumsuzluklarla anılmasına karşı olduklarını belirterek, “Adana ve Yüreğir Türkiye’nin en nezih yerlerinden biri. Burada gündeme gelen sorunları çözüyoruz ve her sorunun üstesinden geliyoruz. Adana işsizlik ve üçüncü sayfa haberleriyle anılmamalı. Bunun için de kararlı çalışmalar yürütüyoruz.” dedi

Uyuşturucu konusunda çok hassas olduklarını ve uyuşturucuyu üretimine, alım, satım ve kullanımına asla göz yummadıklarını belirten Kaymakam Genel, “Bu konuda her türlü emniyet tedbirleri alınıyor. Bunun yanı sıra eğitimle ilgili bütün kurum kuruluş ve STK’larla birlikte işbirliği yapıyoruz. İlçemizde yaşanan sorunlarla ilgili projelerimiz var. Bu projeleri de gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.