KIRTASİYECİLERİN BAŞKAN ATEŞ'E GÜVENİ TAM…

GÜNDEM 23.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2531+ kez okundu.
 

KIRTASİYECİLERİN BAŞKAN ATEŞ'E GÜVENİ TAM…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Kırtasiye ve Kitapçılar  Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mevcut Başkan Mehmet Ateş, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.   Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile yardımcılarının nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Marangoz-Mobilyacılar Esnaf  Odası Başkanı Yalçın Avcı, Sebze Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı ile oda üyesi yaptılar.   Genel kurulda açış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Ateş, karşısına rakip çıkacağı yolundaki haberi son bir haftada öğrendiğini belirtirken, kırtasiyeci esnafının sorunlarını ve çözüm yollarına çok iyi bildiğini, amacının da odadan nemalanmak değil hizmet olduğunu belirterek, katılımcı üyelerine işlerini güçlerini bırakarak geldikleri için teşekkür etti.   Ardından,yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile tahmini bütçe okunarak oylandı, ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporları oylarıyla onayladı.  Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi. Birlik Başkan Nihat Sözütek, seçimlere geçilmeden önce yaptığı konuşmada, ordumuzun Afrin'de yaptığı "Zeytindalı" Operasyonu için herkesin dua etmesini istedi. Sözütek, esnafın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm için her zaman her zeminde mücadele yaptıklarını ve yapmaya da devam edecekleri sözünü verdi.   Seçim bölümünde, Mevcut Başkan Mehmet Ateş'e rakip çıkmayınca, yönetim kurulu listesi okunarak, üyeler oy sandığına yönlendirildi. Sonuçta, Mehmet Ateş başkanlığındaki Köksal Gönül, Mehmet Nuri Arslantaş, Doğan Şatır, Özcan Alican, Suat Civelek, Ali Kaygısız'dan oluşan yönetim kurulu ile Mustafa Yağcı, Mehmet Kara, Levent Murat Gökcen'den oluşan denetim kurulu üyeleri oyları alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Kırtasiye ve Kitapçılar  Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mevcut Başkan Mehmet Ateş, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.

 

Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile yardımcılarının nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Marangoz-Mobilyacılar Esnaf  Odası Başkanı Yalçın Avcı, Sebze Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı ile oda üyesi yaptılar.

 

Genel kurulda açış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Ateş, karşısına rakip çıkacağı yolundaki haberi son bir haftada öğrendiğini belirtirken, kırtasiyeci esnafının sorunlarını ve çözüm yollarına çok iyi bildiğini, amacının da odadan nemalanmak değil hizmet olduğunu belirterek, katılımcı üyelerine işlerini güçlerini bırakarak geldikleri için teşekkür etti.

 

Ardından,yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile tahmini bütçe okunarak oylandı, ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporları oylarıyla onayladı.  Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi. Birlik Başkan Nihat Sözütek, seçimlere geçilmeden önce yaptığı konuşmada, ordumuzun Afrin'de yaptığı "Zeytindalı" Operasyonu için herkesin dua etmesini istedi. Sözütek, esnafın sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm için her zaman her zeminde mücadele yaptıklarını ve yapmaya da devam edecekleri sözünü verdi.

 

Seçim bölümünde, Mevcut Başkan Mehmet Ateş'e rakip çıkmayınca, yönetim kurulu listesi okunarak, üyeler oy sandığına yönlendirildi. Sonuçta, Mehmet Ateş başkanlığındaki Köksal Gönül, Mehmet Nuri Arslantaş, Doğan Şatır, Özcan Alican, Suat Civelek, Ali Kaygısız'dan oluşan yönetim kurulu ile Mustafa Yağcı, Mehmet Kara, Levent Murat Gökcen'den oluşan denetim kurulu üyeleri oyları alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.