“Zalime Yavuz, mazluma Yunus oluruz”

GÜNDEM 23.01.2018 - 15:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2013+ kez okundu.
 

“Zalime Yavuz, mazluma Yunus oluruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü:
Adana Büyükşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Afrin’e yönelik operasyona destek vermek için 15 ilçede bayrak seferberliği başlattı. Belediye, “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” kampanyası ile 1 milyon bayrak dağıtacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kampanyayı açık hava toplantısıyla başlattı. Sözlü, Zeytin Dalı Harekatı'nın yalnızca sınır ötesi bir operasyon olmadığını belirterek “Milletimiz bir bütün olarak ilk andan itibaren zafere odaklanmıştır. Elbette ki çatlak sesler vardır fakat milli ruhun ihtişamı o sesleri boğmuştur” dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin’de operasyonu 5’nci gününe girerken Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek için Adana Büyükşehir Belediyesi de “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” kampanyası başlattı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile dualarla başlayan bayrak kampanyasında Mehter Takımı da marşlar söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü, operasyonda, şehit olan Musa Özalkan’ı rahmetle anıp Telafer’de bir anaokulu, kreş ya da kültür merkezi yapılması vasiyetini yerine getireceğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Sözlü, Afrin’in yalnızca bir sınır ötesi harekatı olmadığını kaydederek, sınırların  öte yakasından gelebilecek her türlü tehdide karşı Türkiye’nin dimdik ayakta durduğunu anlattı. Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki milli şuur uyanık ve milli direnç ayaktadır. Milletimiz harekat başladığı andan itibaren zafere odaklanmıştır. Elbette ki çatlak sesler vardır fakat milli ruhun ihtişamı o sesleri boğmuştur” diye konuştu. Kerkük meselesindeki duruş ve tavırlarını Afrin içinde sergilediklerini aktaran Sözlü, “Milli bekamız söz konusu olduğunda ‘önce ülkem ve milletim’ diyen liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” dedi.   Konuşması zaman zaman sloganlarla kesilen Sözlü, şöyle devam etti: “Bugün ordumuzun yanında dimdik durma zamanı, elimizden geldiği dilimiz döndüğünce onlara dua etme zamanıdır. Türk Ordusu asırlardır zalime Yavuz mazluma Yunus olmuştur. Zeytin Dalı Harekatı Suriye’deki herhangi bir etnik gruba karşı değil; Türk Devleti’nin sınırının güvenliği ve o coğrafyadaki şer güçlere karşı bir harekattır. Zeytin Dalı operasyonunda çarpışan güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.” Başkan Sözlü, konuşmasının ardından çevredeki esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü:

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Afrin’e yönelik operasyona destek vermek için 15 ilçede bayrak seferberliği başlattı. Belediye, “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” kampanyası ile 1 milyon bayrak dağıtacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kampanyayı açık hava toplantısıyla başlattı. Sözlü, Zeytin Dalı Harekatı'nın yalnızca sınır ötesi bir operasyon olmadığını belirterek “Milletimiz bir bütün olarak ilk andan itibaren zafere odaklanmıştır. Elbette ki çatlak sesler vardır fakat milli ruhun ihtişamı o sesleri boğmuştur” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin’de operasyonu 5’nci gününe girerken Zeytin Dalı Harekatı’na güç vermek için Adana Büyükşehir Belediyesi de “Bayraklar asılsın terörün kökü kazınsın” kampanyası başlattı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile dualarla başlayan bayrak kampanyasında Mehter Takımı da marşlar söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü, operasyonda, şehit olan Musa Özalkan’ı rahmetle anıp Telafer’de bir anaokulu, kreş ya da kültür merkezi yapılması vasiyetini yerine getireceğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Sözlü, Afrin’in yalnızca bir sınır ötesi harekatı olmadığını kaydederek, sınırların  öte yakasından gelebilecek her türlü tehdide karşı Türkiye’nin dimdik ayakta durduğunu anlattı. Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki milli şuur uyanık ve milli direnç ayaktadır. Milletimiz harekat başladığı andan itibaren zafere odaklanmıştır. Elbette ki çatlak sesler vardır fakat milli ruhun ihtişamı o sesleri boğmuştur” diye konuştu. Kerkük meselesindeki duruş ve tavırlarını Afrin içinde sergilediklerini aktaran Sözlü, “Milli bekamız söz konusu olduğunda ‘önce ülkem ve milletim’ diyen liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz” dedi.

 

Konuşması zaman zaman sloganlarla kesilen Sözlü, şöyle devam etti: “Bugün ordumuzun yanında dimdik durma zamanı, elimizden geldiği dilimiz döndüğünce onlara dua etme zamanıdır. Türk Ordusu asırlardır zalime Yavuz mazluma Yunus olmuştur. Zeytin Dalı Harekatı Suriye’deki herhangi bir etnik gruba karşı değil; Türk Devleti’nin sınırının güvenliği ve o coğrafyadaki şer güçlere karşı bir harekattır. Zeytin Dalı operasyonunda çarpışan güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Başkan Sözlü, konuşmasının ardından çevredeki esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.