CEYHAN ELEKTRİKÇİLERDE UĞUR ÖZDEMİR RAKİPSİZ BAŞKAN…

GÜNDEM 24.01.2018 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2648+ kez okundu.
 

CEYHAN ELEKTRİKÇİLERDE UĞUR ÖZDEMİR RAKİPSİZ BAŞKAN…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Elektrik Teknisyenleri ve Oto Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde mevcut Başkan Uğur Özdemir, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.   Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Ecz. Bahaddin Erdinç Konferans Salonunda Bakanlık Temsicileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulda divan için verilen liste okunup, oylandı, divan başkanlığına Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, katipliklere de 1.Bölge Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası ve ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler seçildiler. Divan Başkanı Nihat Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları başta Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Afrin'de şehit olan askerlerimiz için saygı duruşuna davet etti, ardından birlikte İstiklal Marşımız okundu.   Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço Oda Başkanı Özdemir tarafından okundu, divan tarafından oylamaya sunuldu, raporlar oy birliğiyle kabul edilerek yönetim de ibra edilmiş oldu.  Yeni dönem çalışma proğramı ve tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu ve kabul gördü.   Seçimlere başka aday olmadığı için mevcut Başkan Uğur Özdemir'in listesiyle girildi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada oyların tümünü alan Başkan Uğur Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Veli Kıcır, Sani Yarar, Müslüm Özcapan, Nurullah Tokçelik, Ramazan Şanlı Ve Hasan Kurt ile Denetim Kurulu Üyeleri: Sait Kılınç, Ali Çakır, Uğur Süha Güngör 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler. Başkan Uğur Özdemir, teşekkür konuşmasında, gerek genel kurula gelerek, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendisine ve yönetimine destek olan başta Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası başkan ve üyelerine, dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti.  

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Elektrik Teknisyenleri ve Oto Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde mevcut Başkan Uğur Özdemir, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.

 

Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve  Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Ecz. Bahaddin Erdinç Konferans Salonunda Bakanlık Temsicileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulda divan için verilen liste okunup, oylandı, divan başkanlığına Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, katipliklere de 1.Bölge Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası ve ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler seçildiler.

Divan Başkanı Nihat Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları başta Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Afrin'de şehit olan askerlerimiz için saygı duruşuna davet etti, ardından birlikte İstiklal Marşımız okundu.

 

Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço Oda Başkanı Özdemir tarafından okundu, divan tarafından oylamaya sunuldu, raporlar oy birliğiyle kabul edilerek yönetim de ibra edilmiş oldu.  Yeni dönem çalışma proğramı ve tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu ve kabul gördü.

 

Seçimlere başka aday olmadığı için mevcut Başkan Uğur Özdemir'in listesiyle girildi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada oyların tümünü alan Başkan Uğur Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Veli Kıcır, Sani Yarar, Müslüm Özcapan, Nurullah Tokçelik, Ramazan Şanlı Ve Hasan Kurt ile Denetim Kurulu Üyeleri: Sait Kılınç, Ali Çakır, Uğur Süha Güngör 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler.

Başkan Uğur Özdemir, teşekkür konuşmasında, gerek genel kurula gelerek, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendisine ve yönetimine destek olan başta Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası başkan ve üyelerine, dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.