ADANA İNŞAATÇILARDA BAŞKAN BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ.

GÜNDEM 29.01.2018 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

ADANA İNŞAATÇILARDA BAŞKAN BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ.

    ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mevcut Başkan Cuma Bozkurt, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.   Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Birlik ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş, kâtipliğini de Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü yaptılar.   Divan Başkanı Sözütek, Afrin’de sınır güvenliğimiz için mücadele veren ordumuza herkesin dua etmesini isterken, salonda bulunanları bir dakikalık saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu.   Daha sonra, yine gündem gereği yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile tahmini bütçe okunarak oylandı, ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporları oylarıyla onayladı.  Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi.   Seçim bölümünde, Mevcut Başkan Cuma Bozkurt’a rakip çıkmayınca, yönetim kurulu listesi okunarak, üyeler oy sandığına yönlendirildi. Sonuçta, Cuma Bozkurt bakanlığında Adem Kızmaz, Latif Çolaker, Hacı Ay, Hasan Korkutan, Mustafa Eroğlu, Abdullah Can’dan oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Metin Sevtekin, Sinan Demiroğlu ve Veysel Arslan’dan oluşan denetim kurulu üyeleri oyları alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler. 

 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mevcut Başkan Cuma Bozkurt, üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.

 

Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Birlik ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş, kâtipliğini de Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü yaptılar.

 

Divan Başkanı Sözütek, Afrin’de sınır güvenliğimiz için mücadele veren ordumuza herkesin dua etmesini isterken, salonda bulunanları bir dakikalık saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu.

 

Daha sonra, yine gündem gereği yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile tahmini bütçe okunarak oylandı, ayrı ayrı oylamaya sunuldu, üyeler raporları oylarıyla onayladı.  Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunup oylanarak kabul edildi.

 

Seçim bölümünde, Mevcut Başkan Cuma Bozkurt’a rakip çıkmayınca, yönetim kurulu listesi okunarak, üyeler oy sandığına yönlendirildi. Sonuçta, Cuma Bozkurt bakanlığında Adem Kızmaz, Latif Çolaker, Hacı Ay, Hasan Korkutan, Mustafa Eroğlu, Abdullah Can’dan oluşan yönetim kurulu ile Ahmet Metin Sevtekin, Sinan Demiroğlu ve Veysel Arslan’dan oluşan denetim kurulu üyeleri oyları alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.