ADANA WEST POINT PROJESİ’NDE SILVERLINE ANKASTRE TEKNOLOJİSİ

GÜNDEM 29.01.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3093+ kez okundu.
 

ADANA WEST POINT PROJESİ’NDE SILVERLINE ANKASTRE TEKNOLOJİSİ

    Adana’nın en özel konut projelerinden West Point’in mutfaklarında Silverline Ankastre kalitesi tercih edildi…   Mimari tasarıma ve konfora yönelik her geçen gün rekabetin arttığı konut sektöründe teknolojisi, tasarımı ve kusursuz kullanıcı deneyimiyle yerini alan Silverline, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin önemli şehirlerinde yeni projelerle işbirliğine devam ediyor.  Bunların en sonuncu halkası Adana’nın yeni gelişen bölgelerinden Gürselpaşa’da yükselen West Point projesi… Realite Yapı güvencesiyle yükselen West Point konut projesinin mutfaklarında Silverline Ankastre’nin teknolojisi ve tasarımlarıyla fark yaratan modelleri kullanılıyor.   Toplam 3 blokta konumlanan 335 dairenin mutfakları Silverline Ankastre’nin en yeni teknolojiye sahip fonksiyonel, şık, tasarruflu ocak, fırın ve davlumbaz setlerine yer verildi. Mutfakları Silverline Ankastre kalitesi ile hazırlanan ev sahipleri aynı zamanda markanın hızlı ve profesyonel satış sonrası hizmetinden de faydalanacak. 5 yıla varan garanti süresi veren Silverline ayrıca ev sahiplerine oturumla birlikte başlayan esnek garanti uygulamasıyla sektörde fark yaratıyor.   Anadolu’nun marka konut projelerine Silverline teknolojisi… Türkiye’de 60’a yakın ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı ankastre pazarında ilk 5 marka arasına girmeyi başaran Silverline, Türkiye ankastre pazarının yaklaşık yüzde 35’lik kısmını kaplayan konut pazarında da ilk sıralarda. Silverline, güçlü üretici kimliğinin yanı sıra hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üreterek konut sektörüne adım attığı günden bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına girdi. Emlak Konut ve Kiptaş’ın onaylı tedarikçisi olan marka, proje pazarına girdiği 2010 yılından bu yana Anadolu’nun dört bir tarafındaki önemli projelere ürün tedarik ediyor.  Silverline Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Diyarbakır gibi birçok şehirde konut proje pazarında önemli paylara sahip.   103.000 m2 alanda yılda 1 milyon 200 bin adet üretim gerçekleştiren Silverline, davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Kendi bünyesinde SGS ve TSE tarafından akredite edilmiş, IEC standartlarına uygun gelişmiş laboratuarlara sahip olan marka, ISO 9001, IS0 14001 ve ISO 10002 kalite sertifikaları ile toplam kalite yönetimini benimseyerek, çevreye duyarlı üretim anlayışıyla sektörün takip edilen markası olmayı başarıyor. İnovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alarak, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, fonksiyonel tasarımlar geliştiren markanın ürün gamında davlumbaz,  ankastre fırın, mikrodalga fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücü, eviye, armatür yer alıyor. Yurtiçinde 500'e yakın bayisi ile tüketicisine ulaşan marka, 200’ü aşkın yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri ile de tüketicisinden tam not alıyor.

 

 

Adana’nın en özel konut projelerinden West Point’in mutfaklarında Silverline Ankastre kalitesi tercih edildi…

 

Mimari tasarıma ve konfora yönelik her geçen gün rekabetin arttığı konut sektöründe teknolojisi, tasarımı ve kusursuz kullanıcı deneyimiyle yerini alan Silverline, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin önemli şehirlerinde yeni projelerle işbirliğine devam ediyor.  Bunların en sonuncu halkası Adana’nın yeni gelişen bölgelerinden Gürselpaşa’da yükselen West Point projesi… Realite Yapı güvencesiyle yükselen West Point konut projesinin mutfaklarında Silverline Ankastre’nin teknolojisi ve tasarımlarıyla fark yaratan modelleri kullanılıyor.

 

Toplam 3 blokta konumlanan 335 dairenin mutfakları Silverline Ankastre’nin en yeni teknolojiye sahip fonksiyonel, şık, tasarruflu ocak, fırın ve davlumbaz setlerine yer verildi. Mutfakları Silverline Ankastre kalitesi ile hazırlanan ev sahipleri aynı zamanda markanın hızlı ve profesyonel satış sonrası hizmetinden de faydalanacak. 5 yıla varan garanti süresi veren Silverline ayrıca ev sahiplerine oturumla birlikte başlayan esnek garanti uygulamasıyla sektörde fark yaratıyor.

 

Anadolu’nun marka konut projelerine Silverline teknolojisi…

Türkiye’de 60’a yakın ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı ankastre pazarında ilk 5 marka arasına girmeyi başaran Silverline, Türkiye ankastre pazarının yaklaşık yüzde 35’lik kısmını kaplayan konut pazarında da ilk sıralarda. Silverline, güçlü üretici kimliğinin yanı sıra hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üreterek konut sektörüne adım attığı günden bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına girdi. Emlak Konut ve Kiptaş’ın onaylı tedarikçisi olan marka, proje pazarına girdiği 2010 yılından bu yana Anadolu’nun dört bir tarafındaki önemli projelere ürün tedarik ediyor.  Silverline Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Diyarbakır gibi birçok şehirde konut proje pazarında önemli paylara sahip.

 

103.000 m2 alanda yılda 1 milyon 200 bin adet üretim gerçekleştiren Silverline, davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Kendi bünyesinde SGS ve TSE tarafından akredite edilmiş, IEC standartlarına uygun gelişmiş laboratuarlara sahip olan marka, ISO 9001, IS0 14001 ve ISO 10002 kalite sertifikaları ile toplam kalite yönetimini benimseyerek, çevreye duyarlı üretim anlayışıyla sektörün takip edilen markası olmayı başarıyor. İnovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alarak, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, fonksiyonel tasarımlar geliştiren markanın ürün gamında davlumbaz,  ankastre fırın, mikrodalga fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücü, eviye, armatür yer alıyor. Yurtiçinde 500'e yakın bayisi ile tüketicisine ulaşan marka, 200’ü aşkın yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri ile de tüketicisinden tam not alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.