CEYHAN LOKANTACILARDAN, BAŞKAN SÖZÜTEK'E ZİYARET…

GÜNDEM 30.01.2018 - 12:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2345+ kez okundu.
 

CEYHAN LOKANTACILARDAN, BAŞKAN SÖZÜTEK'E ZİYARET…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.   Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası Yeni Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'i makamında ziyaret ettiler.  Başkan Yılmaz, beraberinde geldikleri yönetim kurulu üyelerini Birlik Başkanı Sözütek'e tanıtarak, yeni dönem hedefleri ve sorunları konusunda bilgi verdi.   Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ile Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Sözütek de, Fikret Yılmaz başkanlığındaki Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası'na yeni dönem için başarılar dileyerek, işlerinde bol kazançlar temennisinde bulundu. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası Yeni Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek'i makamında ziyaret ettiler.  Başkan Yılmaz, beraberinde geldikleri yönetim kurulu üyelerini Birlik Başkanı Sözütek'e tanıtarak, yeni dönem hedefleri ve sorunları konusunda bilgi verdi.

 

Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ile Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Sözütek de, Fikret Yılmaz başkanlığındaki Ceyhan Lokantacılar Esnaf Odası'na yeni dönem için başarılar dileyerek, işlerinde bol kazançlar temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.