BİR GECEDE BÜFEKONDU!

GÜNDEM 30.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1240+ kez okundu.
 

BİR GECEDE BÜFEKONDU!

  Nihayet her park ve bahçede bir büfe oldu!   Adana’da şehrin en merkezi yerlerinde büfelerin bile yanına büfe konuluyor. Sesler yükselince büfeyi koyan kaldırıyor. Büyükşehir Belediyesi ne iş yapıyor!   “NASIL NEMALANIRIM” Adana’da park ve bahçeler büfe cennetine döndü. Her köşe başına konulan büfelerin gelecekteki akıbeti vahim sonuçlara yol açabilir. Her belediye başkanı değişikliğinde ‘bu işten nasıl nemalanırım’ diyen bazıları, şimdi de büfe işiyle köşeyi dönme peşine düştü. “SÖZLÜ BÜFELERE EL ATMALI” Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Altınkoza yoluyla satılan büfeler, belediye kasası için bir gelir ancak ilerisi için pek iyi neticeler doğuracağa benzemiyor. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün trafikte başlattığı ‘rahatlatma’ formülünü yeşil alanları adeta gasp eden büfeler için de uygulaması gerekiyor. EN SON DR. ALİ MERT PARKI’NA KONDU! En son Sular civarındaki Dr. Ali Mert Parkı içerisine bir büfe konduruldu. Büfenin yaklaşık 100 metre ilerisinde bir büfe daha bulunuyor. Sayıları her geçen gün kontrolsüz bir şekilde artırılan büfelerin modern bir kent olması planlanan Adana’ya yakışmadığı ise bir gerçek.

 

Nihayet her park ve bahçede bir büfe oldu!

 

Adana’da şehrin en merkezi yerlerinde büfelerin bile yanına büfe konuluyor. Sesler yükselince büfeyi koyan kaldırıyor. Büyükşehir Belediyesi ne iş yapıyor!

 

“NASIL NEMALANIRIM”

Adana’da park ve bahçeler büfe cennetine döndü. Her köşe başına konulan büfelerin gelecekteki akıbeti vahim sonuçlara yol açabilir. Her belediye başkanı değişikliğinde ‘bu işten nasıl nemalanırım’ diyen bazıları, şimdi de büfe işiyle köşeyi dönme peşine düştü.

“SÖZLÜ BÜFELERE EL ATMALI”

Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Altınkoza yoluyla satılan büfeler, belediye kasası için bir gelir ancak ilerisi için pek iyi neticeler doğuracağa benzemiyor. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün trafikte başlattığı ‘rahatlatma’ formülünü yeşil alanları adeta gasp eden büfeler için de uygulaması gerekiyor.

EN SON DR. ALİ MERT PARKI’NA KONDU!

En son Sular civarındaki Dr. Ali Mert Parkı içerisine bir büfe konduruldu. Büfenin yaklaşık 100 metre ilerisinde bir büfe daha bulunuyor. Sayıları her geçen gün kontrolsüz bir şekilde artırılan büfelerin modern bir kent olması planlanan Adana’ya yakışmadığı ise bir gerçek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.