AKÇAY: YENİ DÖNEMDE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

GÜNDEM 01.02.2018 - 12:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1835+ kez okundu.
 

AKÇAY: YENİ DÖNEMDE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

    ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası'nda olağan genel kurullarını yaparken, seçimleri de kazanarak yeniden göreve gelen Ahmet Akçay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e ziyarette bulundular.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek tarafından, makamında kucaklanarak karşılanan Ahmet Akçay ile yönetim kurulu üyeleri, genel kurul sürecinde Birliğin gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı da teşekkür ettiler.  Başkan Akçay, iki adaylı seçimi kazanmalarına rağmen, çıkardıkları dersler de olduğunu ve yeni dönemde eksiklerini gidererek yola devam edeceklerini söyledi.  "Esnaf bize gereken ihtarı verdi. Yeni dönemde daha çok çalışacağız" diyen Akçay, Başkan Sözütek'i Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilmesi nedeniyle de tebrik etti.   Başkan Sözütek de, Oda Başkanı Ahmet Akçay ve yeni yönetimini kutlayarak, başarılar dilerken, "Hayırlı uğurlu olsun. Seçiminizi yaptınız, yeniden göreve geldiniz. Yolunuz açık olsun. Hizmette önce insan olursak, hiçbir sıkıntımız kalmaz. Geçmişte, büyüklerimiz neler yaşamış, neler konuşmuş, iyi bilmek lazım. Yeni süreçte, daha çok çalışarak daha iyi hizmet edeceğiz. Allahım esnaflarımıza bizi mahçup etmesin"dedi.  

 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası'nda olağan genel kurullarını yaparken, seçimleri de kazanarak yeniden göreve gelen Ahmet Akçay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e ziyarette bulundular.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek tarafından, makamında kucaklanarak karşılanan Ahmet Akçay ile yönetim kurulu üyeleri, genel kurul sürecinde Birliğin gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı da teşekkür ettiler.  Başkan Akçay, iki adaylı seçimi kazanmalarına rağmen, çıkardıkları dersler de olduğunu ve yeni dönemde eksiklerini gidererek yola devam edeceklerini söyledi.  "Esnaf bize gereken ihtarı verdi. Yeni dönemde daha çok çalışacağız" diyen Akçay, Başkan Sözütek'i Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilmesi nedeniyle de tebrik etti.

 

Başkan Sözütek de, Oda Başkanı Ahmet Akçay ve yeni yönetimini kutlayarak, başarılar dilerken, "Hayırlı uğurlu olsun. Seçiminizi yaptınız, yeniden göreve geldiniz. Yolunuz açık olsun. Hizmette önce insan olursak, hiçbir sıkıntımız kalmaz. Geçmişte, büyüklerimiz neler yaşamış, neler konuşmuş, iyi bilmek lazım. Yeni süreçte, daha çok çalışarak daha iyi hizmet edeceğiz. Allahım esnaflarımıza bizi mahçup etmesin"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.