YAZMIŞTIK!

GÜNDEM 05.02.2018 - 15:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2031+ kez okundu.
 

YAZMIŞTIK!

Gazetemiz Egemen’in aylar önce gündeme getirdiği Yaşar Kemal Kültür Parkı’nın içler acısı halini Büyükşehir Belediyesi nihayet gördü. Belediye, buranın düzenlenmesi için çalışma başlattı.  KÖSTEBEK YUVASI GİBİYDİ  Egemen, 19 Ekim 2016 tarihli nüshasında, Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’nun içler acısı halini “Adana’ya yakışmıyor” başlıklı haberle duyurmuştu. Gazetemiz, Büyükşehir Belediyesi’nin kent estetiğini güzelleştirme çalışmaları kapsamında, Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’nu ışıklandırıp güzelleştirdiği reklamını yaptığını ancak parkura gidenlerin toz, toprak, ve çamur içinde köstebek yuvası gibi yollarla karşılaştığını gündeme taşıdı.  YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Adana Büyükşehir Belediyesi, kent halkının spor yapıp, oksijen depoladığı Seyhan Nehri kıyısındaki Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’na yeni çehre kazandıracak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Dilberler Sekisi’nin karşı kıyılarında, okaliptus ormanının hemen yanındaki 2,5 kilometrelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurunda dekoratif ışıklandırma, kaldırım düzenlemesi, zemin yenilemesi ve spor aletlerinin montaj çalışmaları başladı.

Gazetemiz Egemen’in aylar önce gündeme getirdiği Yaşar Kemal Kültür Parkı’nın içler acısı halini Büyükşehir Belediyesi nihayet gördü. Belediye, buranın düzenlenmesi için çalışma başlattı. 

KÖSTEBEK YUVASI GİBİYDİ 
Egemen, 19 Ekim 2016 tarihli nüshasında, Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’nun içler acısı halini “Adana’ya yakışmıyor” başlıklı haberle duyurmuştu. Gazetemiz, Büyükşehir Belediyesi’nin kent estetiğini güzelleştirme çalışmaları kapsamında, Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’nu ışıklandırıp güzelleştirdiği reklamını yaptığını ancak parkura gidenlerin toz, toprak, ve çamur içinde köstebek yuvası gibi yollarla karşılaştığını gündeme taşıdı. 
YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Adana Büyükşehir Belediyesi, kent halkının spor yapıp, oksijen depoladığı Seyhan Nehri kıyısındaki Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’na yeni çehre kazandıracak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Dilberler Sekisi’nin karşı kıyılarında, okaliptus ormanının hemen yanındaki 2,5 kilometrelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurunda dekoratif ışıklandırma, kaldırım düzenlemesi, zemin yenilemesi ve spor aletlerinin montaj çalışmaları başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.