SÖZÜTEK'DEN OTO CENTER'A İADE-İ ZİYARET…

GÜNDEM 06.02.2018 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2672+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK'DEN OTO CENTER'A İADE-İ ZİYARET…

  ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Adana Oto Center Başkanı Şakir Kara ve Yönetim Kurulu'na iade-i ziyarette bulundu.   Birlik Başkanı Nihat Sözütek'i, Oto Center girişinde, Site Başkanı Şakir Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Velat Şen ile esnaflar karşıladı.  Site Başkanı Kara, Birlik Başkanı Sözütek'i makamında ağırladıktan sonra, sitenin sorunlarını anlatarak, başta sulama kanalının güney tarafında yeni bir giriş çıkış yolu yapılmasını, ayrıca ilave toplu taşıma aracı tahsisi konusunda belediyeden yardım alınması için destek istedi.   Başkana Sözütek de, oto galericilerin siteleşerek önemli bir başarıyı yakaladığını, bunun yanında site içine noter getirilmesinin çok yerinde ve başarılı bir çalışma olduğunu, vatandaşın siteye daha rahat gidiş gelişini sağlamak için de toplu taşıma araç sayısının artırılması ve yeni bir giriş - çıkıy yolunun yapılmasının da yerinde bir düşünce olduğunu, bu konuda yetkililer ile görüşerek çözüme destek çabasında olacağını belirtti.   Site Başkanı Kara ile Oda Başkanı Şen de, Başkan Sözütek'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek uğurladılar. 

 

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Adana Oto Center Başkanı Şakir Kara ve Yönetim Kurulu'na iade-i ziyarette bulundu.

 

Birlik Başkanı Nihat Sözütek'i, Oto Center girişinde, Site Başkanı Şakir Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Velat Şen ile esnaflar karşıladı.  Site Başkanı Kara, Birlik Başkanı Sözütek'i makamında ağırladıktan sonra, sitenin sorunlarını anlatarak, başta sulama kanalının güney tarafında yeni bir giriş çıkış yolu yapılmasını, ayrıca ilave toplu taşıma aracı tahsisi konusunda belediyeden yardım alınması için destek istedi.

 

Başkana Sözütek de, oto galericilerin siteleşerek önemli bir başarıyı yakaladığını, bunun yanında site içine noter getirilmesinin çok yerinde ve başarılı bir çalışma olduğunu, vatandaşın siteye daha rahat gidiş gelişini sağlamak için de toplu taşıma araç sayısının artırılması ve yeni bir giriş - çıkıy yolunun yapılmasının da yerinde bir düşünce olduğunu, bu konuda yetkililer ile görüşerek çözüme destek çabasında olacağını belirtti.

 

Site Başkanı Kara ile Oda Başkanı Şen de, Başkan Sözütek'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek uğurladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.