HAYDİ HAYIRLISI!

SPOR 07.02.2018 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1218+ kez okundu.
 

HAYDİ HAYIRLISI!

Adana Demirspor'da teknik direktörlüğe Mustafa Uğur getirildi.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’da yönetim, Samsunspor maçının ardından istifa eden Timuçin Bayazit’in ardından hiç bekletmeden Mustafa Uğur’la anlaşma imzaladı. Uğur, Adana Demirspor’un Gaziantep’le oynayacağı maçta takımın başında sahaya çıkacak.  MAVİ LACİVERTİLERİN 21 PUANI VAR  Adana Demirspor’un teknik direktör konusunda yüzü gülmüyor. Lig başladığında bu yana 4. teknik direktörle yola devam eden mavi lacivertliler, bugüne kadar oynadıkları 20 maçta ancak 21 puan toplayabildi. Adana Demirspor, 5 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Attığı 24 gole karşılık kalesinde 30 gol gördü. Mavi Lacivertliler -6 averajla ligin 15. sırasında yer alıyor. Ligin başında Giray Bulak’la anlaşma imzalayan Adana Demirspor, başarılı teknik direktörle yollarını ayırınca Gürcan Aday’la anlaştı. Daha sonra ise Timuçin Bayazit’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, son Samsunspor maçındaki beraberliğin ardından onunla da yollarını ayırdı.  “CAMİA KENETLENMELİ” Bayazit, pazartesi düzenlediği basın toplantısıyla istifasını duyurdu. Bayazit, buradaki konuşmasında, sıkıntılı bir süreçte göreve geldiğini hatırlatarak, elindeki imkanlarla 2 ay en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Başarılı çalıştırıcı “Başarılı olamadığınız zaman ilk gidecek, kurban olacak hocalardır, bunlar gayet doğal. Burası benim kulübüm, çok büyük sıkıntılarla bu görevi devraldım. Benim bundan sonraki en büyük temennim camianın kenetlenmesidir. Umarım bundan sonraki süreçte gereken destek verilir. Oyuncuların çok daha iyi performans göstereceklerine eminim. Şimdi yeni hocayla yeni bir kan, yeni bir değişiklik olursa sonuçlar da gelmeye başlar inşallah” dedi.  PAZARTESİ İSTİFA ÇARŞAMBA İMZA  Adana Demirspor yönetimi pazartesi günkü istifanın ardından dün yeni teknik direktör Mustafa Uğur’la sözleşme imzaladı. Uğur, önceki dönemlerde de mavi-lacivertli takımı çalıştırdı. Uğur, bugüne kadar toplam 43 maça çıktı. Bu maçlarda 20 galibiyet, 8 beraberlik 13 de mağlubiyet aldı. Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, Mustafa Uğur’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, “Mustafa hocamızla telefonla görüşüp Adana'ya davet ettik. Hiç rakamsal şart konuşmadan Adana'ya geldi. Yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlandı. Bundan sonrası için hayırlı olsun, temennimiz başarı sonuçlar alması” dedi.  “ÜST SIRALARA TAŞIYACAĞIM” Yeniden Adana Demirspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Teknik Direktör Mustafa Uğur, Adana Demirspor’a gelmesindeki en büyük faktörün bu camianın kendisine olan ilgisi olduğunu bildirdi. Uğur, “Mavi-lacivertli taraftarların büyük beklentileri olduğunu biliyoruz. Bu beklentinin farkındayız ve inanıyoruz ki bunu 1,5 yıl içerisinde gerçekleşiririz” dedi. Öncelikli hedefinin takımı üst sıralara taşımak olduğunu anlatan başarılı çalıştırıcı, “Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşımak istiyoruz, planlarımızı buna göre yapmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Adana Demirspor'da teknik direktörlüğe Mustafa Uğur getirildi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’da yönetim, Samsunspor maçının ardından istifa eden Timuçin Bayazit’in ardından hiç bekletmeden Mustafa Uğur’la anlaşma imzaladı. Uğur, Adana Demirspor’un Gaziantep’le oynayacağı maçta takımın başında sahaya çıkacak. 

MAVİ LACİVERTİLERİN 21 PUANI VAR 
Adana Demirspor’un teknik direktör konusunda yüzü gülmüyor. Lig başladığında bu yana 4. teknik direktörle yola devam eden mavi lacivertliler, bugüne kadar oynadıkları 20 maçta ancak 21 puan toplayabildi. Adana Demirspor, 5 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Attığı 24 gole karşılık kalesinde 30 gol gördü. Mavi Lacivertliler -6 averajla ligin 15. sırasında yer alıyor. Ligin başında Giray Bulak’la anlaşma imzalayan Adana Demirspor, başarılı teknik direktörle yollarını ayırınca Gürcan Aday’la anlaştı. Daha sonra ise Timuçin Bayazit’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, son Samsunspor maçındaki beraberliğin ardından onunla da yollarını ayırdı. 
“CAMİA KENETLENMELİ”
Bayazit, pazartesi düzenlediği basın toplantısıyla istifasını duyurdu. Bayazit, buradaki konuşmasında, sıkıntılı bir süreçte göreve geldiğini hatırlatarak, elindeki imkanlarla 2 ay en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Başarılı çalıştırıcı “Başarılı olamadığınız zaman ilk gidecek, kurban olacak hocalardır, bunlar gayet doğal. Burası benim kulübüm, çok büyük sıkıntılarla bu görevi devraldım. Benim bundan sonraki en büyük temennim camianın kenetlenmesidir. Umarım bundan sonraki süreçte gereken destek verilir. Oyuncuların çok daha iyi performans göstereceklerine eminim. Şimdi yeni hocayla yeni bir kan, yeni bir değişiklik olursa sonuçlar da gelmeye başlar inşallah” dedi. 
PAZARTESİ İSTİFA ÇARŞAMBA İMZA 
Adana Demirspor yönetimi pazartesi günkü istifanın ardından dün yeni teknik direktör Mustafa Uğur’la sözleşme imzaladı. Uğur, önceki dönemlerde de mavi-lacivertli takımı çalıştırdı. Uğur, bugüne kadar toplam 43 maça çıktı. Bu maçlarda 20 galibiyet, 8 beraberlik 13 de mağlubiyet aldı. Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, Mustafa Uğur’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, “Mustafa hocamızla telefonla görüşüp Adana'ya davet ettik. Hiç rakamsal şart konuşmadan Adana'ya geldi. Yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlandı. Bundan sonrası için hayırlı olsun, temennimiz başarı sonuçlar alması” dedi. 
“ÜST SIRALARA TAŞIYACAĞIM”
Yeniden Adana Demirspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Teknik Direktör Mustafa Uğur, Adana Demirspor’a gelmesindeki en büyük faktörün bu camianın kendisine olan ilgisi olduğunu bildirdi. Uğur, “Mavi-lacivertli taraftarların büyük beklentileri olduğunu biliyoruz. Bu beklentinin farkındayız ve inanıyoruz ki bunu 1,5 yıl içerisinde gerçekleşiririz” dedi. Öncelikli hedefinin takımı üst sıralara taşımak olduğunu anlatan başarılı çalıştırıcı, “Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşımak istiyoruz, planlarımızı buna göre yapmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.