ADANA ELEKTRONİKÇİLERDEN SÖZÜTEK'E NEZAKET ZİYARETİ…

GÜNDEM 08.02.2018 - 12:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1633+ kez okundu.
 

ADANA ELEKTRONİKÇİLERDEN SÖZÜTEK'E NEZAKET ZİYARETİ…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Elektronikçiler Esnaf Odası'nda olağan genel kurulda iş başına gelen Sefa Barış başkanlığındaki yeni yönetim, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e nezaket ziyaretinde bulundu.   Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Sefa Barış ve yönetim kurulu üyelerini makamında ayakta karşılayan Birlik ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ziyaretcilerine "Hayırlı olsun, başarılar diliyorum" temennisinde bulundu.   Oda Başkanı Sefa Barış da, yeni yöneticilerini isimleri ve meşgul oldukları işleriyle ilgili tanıtırken, yeni yönetimin elektronikçiler esnaf odası bünyesinde her meslekteki esnafın sorunları ile yakından ilgilenip, çözüm için çaba göstereceğini söyledi. Barış, Başkan Sözütek'i, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilmesinden dolayı da tebrik etti.   Birlik Başkanı Sözütek de, Elektronikçiler Esnaf Odası'nın genç ve dinamik yeni bir yönetime kavuşmasından memnunluk duyduğunu ifade ederken, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar itibariyle, önce herkesin Suriye'de vatan için çarpışan ordumuza dua etmesini istedi.    Sözütek, "Emperyalist güçler ülkemizin üzerinden ellerini asırlardır çekmediler, çekmiyorlar da. Bizi birbirimizi düşürmeye çalıştılar olmadı, şimdi de sınır komşularımızda terörist yetiştiriyorlar. Bunların hepsinin büyüyen, gelişen Türkiye'yi frenlemek için ayak oyunları olduğunu biliyoruz.  Türkiye, AB ülkelerinden geride değil. Ama, inşallah bunların hepsini atlatacak ve şaha kalkacağız.  Sizlerin de, genç ve dinamik yapınızla odanıza ve birliğimize katkılarınız olacağına inanıyor, başarılar diliyorum"dedi.   Başkan Barış ve yönetim kurulu üyeleri, Sözütek'e kendilerini kabul ve moral verici konuşmalarından dolayı teşekkür ederek, mutlu şekilde ayrıldılar. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Elektronikçiler Esnaf Odası'nda olağan genel kurulda iş başına gelen Sefa Barış başkanlığındaki yeni yönetim, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Sefa Barış ve yönetim kurulu üyelerini makamında ayakta karşılayan Birlik ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ziyaretcilerine "Hayırlı olsun, başarılar diliyorum" temennisinde bulundu.

 

Oda Başkanı Sefa Barış da, yeni yöneticilerini isimleri ve meşgul oldukları işleriyle ilgili tanıtırken, yeni yönetimin elektronikçiler esnaf odası bünyesinde her meslekteki esnafın sorunları ile yakından ilgilenip, çözüm için çaba göstereceğini söyledi. Barış, Başkan Sözütek'i, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilmesinden dolayı da tebrik etti.

 

Birlik Başkanı Sözütek de, Elektronikçiler Esnaf Odası'nın genç ve dinamik yeni bir yönetime kavuşmasından memnunluk duyduğunu ifade ederken, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar itibariyle, önce herkesin Suriye'de vatan için çarpışan ordumuza dua etmesini istedi. 

 

Sözütek, "Emperyalist güçler ülkemizin üzerinden ellerini asırlardır çekmediler, çekmiyorlar da. Bizi birbirimizi düşürmeye çalıştılar olmadı, şimdi de sınır komşularımızda terörist yetiştiriyorlar. Bunların hepsinin büyüyen, gelişen Türkiye'yi frenlemek için ayak oyunları olduğunu biliyoruz.  Türkiye, AB ülkelerinden geride değil. Ama, inşallah bunların hepsini atlatacak ve şaha kalkacağız.  Sizlerin de, genç ve dinamik yapınızla odanıza ve birliğimize katkılarınız olacağına inanıyor, başarılar diliyorum"dedi.

 

Başkan Barış ve yönetim kurulu üyeleri, Sözütek'e kendilerini kabul ve moral verici konuşmalarından dolayı teşekkür ederek, mutlu şekilde ayrıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.