S.S.SARIÇAM ESKKK'DE YALÇIN GÜVEN TAZELEDİ…

GÜNDEM 12.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1662+ kez okundu.
 

S.S.SARIÇAM ESKKK'DE YALÇIN GÜVEN TAZELEDİ…

  1.Bölge Birliği ESKKK'ya bağlı Sınırlı Sorumlu (S.S) Adana Sarıçam ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde, Muhammet Yalçın başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu  ortaklardan tam destek alarak 3 yıllığına göreve yeniden seçildi.   S.S.Sarıçam ESSKK Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ve yardımcıları nezaretinde yapılan genel kurula, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Birlik Başkan Vekili ve Adana TKKKNNEO Başkanı Kenan Yılmaz ile çok sayıda kooperatif ve esnaf odası başkanı ile ortaklar da katılarak 1.Bölge Birliği ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın'a destek oldular.   Genel kurulda, gündem gereği divan oluşturuldu. Verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine 1.Bölge Birlik Başkan Vekili, Osmaniye Düziçi ESKKK Başkanı Bahtiyan Namlı divan başkanı seçilirken, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Akdeniz ESKKK Başkanı Fatih Özcan ile Tarsus ESKKK Başkanı Mahmut Şahin de yardımcılıklarını yaptılar.   Gündem gereği salonda bulunanlar saygı duruşuna davet edildi, İstiklal Marşımız okundu.Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak oylamaya sunulu, ortaklar oy birliğiyle raporları kabul etti. Yeni dönem çalışma raporu ile tnahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Diğer gündem maddeleri de ayrı ayrı ve açıklamalı olarak ortaklara okundu, oylanarak kabul edilince,  Başkan Yalçın ve ekibi güven tazelemiş oldu.   Tek listeyle girilen seçimnde, Başkan Muhammet Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdullah Barışık, Yüksel Yurdakan, Ercan Şahbaz ve Doğan Alp ile Denetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Süslü, Cuma Bahçe, Birlik Temsilcileri Muhammet Yalçın, Abdullah Barışık, Yüksel Yurdakan, Ercan Şahbazve Doğan Alp oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edilince Başkan Yalçın ve ekibi 3 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldular.   Başkan Yalçın, genel kurula katılarak kendilerini onure eden başta Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Kenan Yılmaz, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, ESKKK Başkanları ile ortaklara ve konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

1.Bölge Birliği ESKKK'ya bağlı Sınırlı Sorumlu (S.S) Adana Sarıçam ESKKK Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde, Muhammet Yalçın başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu  ortaklardan tam destek alarak 3 yıllığına göreve yeniden seçildi.

 

S.S.Sarıçam ESSKK Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ve yardımcıları nezaretinde yapılan genel kurula, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Birlik Başkan Vekili ve Adana TKKKNNEO Başkanı Kenan Yılmaz ile çok sayıda kooperatif ve esnaf odası başkanı ile ortaklar da katılarak 1.Bölge Birliği ve Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın'a destek oldular.

 

Genel kurulda, gündem gereği divan oluşturuldu. Verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine 1.Bölge Birlik Başkan Vekili, Osmaniye Düziçi ESKKK Başkanı Bahtiyan Namlı divan başkanı seçilirken, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Akdeniz ESKKK Başkanı Fatih Özcan ile Tarsus ESKKK Başkanı Mahmut Şahin de yardımcılıklarını yaptılar.

 

Gündem gereği salonda bulunanlar saygı duruşuna davet edildi, İstiklal Marşımız okundu.Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak oylamaya sunulu, ortaklar oy birliğiyle raporları kabul etti. Yeni dönem çalışma raporu ile tnahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Diğer gündem maddeleri de ayrı ayrı ve açıklamalı olarak ortaklara okundu, oylanarak kabul edilince,  Başkan Yalçın ve ekibi güven tazelemiş oldu.

 

Tek listeyle girilen seçimnde, Başkan Muhammet Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdullah Barışık, Yüksel Yurdakan, Ercan Şahbaz ve Doğan Alp ile Denetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Süslü, Cuma Bahçe, Birlik Temsilcileri Muhammet Yalçın, Abdullah Barışık, Yüksel Yurdakan, Ercan Şahbazve Doğan Alp oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edilince Başkan Yalçın ve ekibi 3 yıllığına yeniden göreve seçilmiş oldular.

 

Başkan Yalçın, genel kurula katılarak kendilerini onure eden başta Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Kenan Yılmaz, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, ESKKK Başkanları ile ortaklara ve konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.