“AVM’ler kadar yaşlı bakım evine ihtiyaç var”

GÜNDEM 15.02.2018 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1550+ kez okundu.
 

“AVM’ler kadar yaşlı bakım evine ihtiyaç var”

ADANA- Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, en az AVM’ler kadar yaşlı bakım evlerine ihtiyaç olduğunu söyledi.  “HER ALANDA OLMAK İSTİYORUZ” Emekli ve yaşlıların sadece huzurevleri ve doktor konusu olmadığını, toplumsal yaşamın bir parçası olduklarını kaydeden Taşkıran, “Bizler, başta kültürel ve sosyal alanda olmak üzere, insan onuruna yakışır bir yaşam içinde hayatın her alanında var olmak istiyoruz” dedi.  Hukuk düzenini, insan hak ve özgürlüklerini temel almış, toplumsal yaşamı bu ilkeleri esas alarak düzenlemiş ülkelerdeki gibi sendikal örgütlenme özgürlüklerini kullanmak istediklerini ifade eden Mehmet Taşkıran, “Geleceğimizi, tercihlerimiz ve eylemlerimiz belirleyecektir. Emekliler ve yaşlılar olarak çaresizliği tüketmek, umudumuzu yeşertip çoğaltmak için kolektif akıl ve çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu. “MÜCADELE EDECEĞİZ” Emekli ve yaşlılarla ilgili söz ve karar hakkının kendilerinde olacağı bir temsil yetkisini kullanmak amacıyla Emekliler Dayanışma Sendikası çatısı altında örgütlenme çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, “Örgütlü mücadelede kararlıyız. Yaşamımızda engeller kaldırılıncaya kadar mücadelemiz sürecek. Mücadelemiz, yoksulluğa karşı eşitlik, yok sayılmaya karşı özgürlük mücadelesidir. Ezilen, sömürülen, yok sayılan, emekli, çalışan herkesle birlikte mücadele edeceğiz” dedi. (EGEMEN)

ADANA- Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, en az AVM’ler kadar yaşlı bakım evlerine ihtiyaç olduğunu söyledi. 

“HER ALANDA OLMAK İSTİYORUZ”
Emekli ve yaşlıların sadece huzurevleri ve doktor konusu olmadığını, toplumsal yaşamın bir parçası olduklarını kaydeden Taşkıran, “Bizler, başta kültürel ve sosyal alanda olmak üzere, insan onuruna yakışır bir yaşam içinde hayatın her alanında var olmak istiyoruz” dedi. 
Hukuk düzenini, insan hak ve özgürlüklerini temel almış, toplumsal yaşamı bu ilkeleri esas alarak düzenlemiş ülkelerdeki gibi sendikal örgütlenme özgürlüklerini kullanmak istediklerini ifade eden Mehmet Taşkıran, “Geleceğimizi, tercihlerimiz ve eylemlerimiz belirleyecektir. Emekliler ve yaşlılar olarak çaresizliği tüketmek, umudumuzu yeşertip çoğaltmak için kolektif akıl ve çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.
“MÜCADELE EDECEĞİZ”
Emekli ve yaşlılarla ilgili söz ve karar hakkının kendilerinde olacağı bir temsil yetkisini kullanmak amacıyla Emekliler Dayanışma Sendikası çatısı altında örgütlenme çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, “Örgütlü mücadelede kararlıyız. Yaşamımızda engeller kaldırılıncaya kadar mücadelemiz sürecek. Mücadelemiz, yoksulluğa karşı eşitlik, yok sayılmaya karşı özgürlük mücadelesidir. Ezilen, sömürülen, yok sayılan, emekli, çalışan herkesle birlikte mücadele edeceğiz” dedi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.