GİRNE KÖPRÜSÜ’NDE YAYA TRAFİĞİ SIKIŞACAK!

GÜNDEM 16.02.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2137+ kez okundu.
 

GİRNE KÖPRÜSÜ’NDE YAYA TRAFİĞİ SIKIŞACAK!

  Adana’da Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde trafik sıkışıklığını önlemek için yeni düzenlemeleri gündeme aldı.  YAYA YOLU DARALACAK  D- 400 karayolu  HiltonSa kavşağı ile Merkez Cami arasında kalan bölümde yol genişletme çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediye ekipleri, Girne köprüsündeki yaya geçidini de daraltarak araçlara yol açacak. Yapılacak çalışmanın ardından özellikle hafta sonları merkez Yüreğir ilçesinde bulunan dev alışveriş merkezine geçişlerde vatandaşın sorun yaşayabileceği belirtiliyor.  TRAFİĞİ RAHATLATMA ÇABALARI SÜRÜYOR Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehir merkezinde yaşanan ve şu an için Merkez Camii kısmında sıkışan trafik akışını daha düzenli hale getirmek istediklerini söyledi. Sözlü, bunun için bir takım projelerin gündemlerinde olduğunu hatırlatarak, “İlk etapta Girne köprüsünde bir düzenleme yapacağız. Müzenin kaldırılıp kaldırılmayacağı da daha sonra belirlenecek” diye konuştu.

 

Adana’da Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde trafik sıkışıklığını önlemek için yeni düzenlemeleri gündeme aldı. 
YAYA YOLU DARALACAK 
D- 400 karayolu  HiltonSa kavşağı ile Merkez Cami arasında kalan bölümde yol genişletme çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediye ekipleri, Girne köprüsündeki yaya geçidini de daraltarak araçlara yol açacak. Yapılacak çalışmanın ardından özellikle hafta sonları merkez Yüreğir ilçesinde bulunan dev alışveriş merkezine geçişlerde vatandaşın sorun yaşayabileceği belirtiliyor. 
TRAFİĞİ RAHATLATMA ÇABALARI SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehir merkezinde yaşanan ve şu an için Merkez Camii kısmında sıkışan trafik akışını daha düzenli hale getirmek istediklerini söyledi. Sözlü, bunun için bir takım projelerin gündemlerinde olduğunu hatırlatarak, “İlk etapta Girne köprüsünde bir düzenleme yapacağız. Müzenin kaldırılıp kaldırılmayacağı da daha sonra belirlenecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.