ÖĞRENCİLERE TEMİZLİK DERSİ

GÜNDEM 21.02.2018 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2464+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERE TEMİZLİK DERSİ

Etlik İsmail Enderuni Ortaokulu ‘ nda eğitim alan 5.6.7. ve 8. Sınıf öğrencileri ile sabahçı ve öğleci 2 anasınıfı olmak üzere, toplam 1800 öğrenciye,Atapark Lions Kulübü üyesi hemşire Ln. Suna Demirgöz tarafından 6 gün süren hijyen eğitimi verildi. Dönem Başkanı Ln.Vildan Çiğdemoğlu,” Hijyen eğitimine  özellikle bu dönem de çok fazla ihtiyaç duyulmaya başlandı.Genel sağlık ve temizlik kurallarını özellikle küçük yaşta öğrenmemiz ,hastalıları en aza indiriyor.Bizde bu düşünceyle anasınıfından oaratokula kadar öğrencilerimize bu eğitimi verdirdik.İşinde uzaman olan emekli hemşire kulüp üyemiz Ln.Suna Demirgöz’e emekleri için teşekkür ederken bizimle iş birliği yapan okul yönetimine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.”dedi.    

Etlik İsmail Enderuni Ortaokulu ‘ nda eğitim alan 5.6.7. ve 8. Sınıf öğrencileri ile sabahçı ve öğleci 2 anasınıfı olmak üzere, toplam 1800 öğrenciye,Atapark Lions Kulübü üyesi hemşire Ln. Suna Demirgöz tarafından 6 gün süren hijyen eğitimi verildi.

Dönem Başkanı Ln.Vildan Çiğdemoğlu,” Hijyen eğitimine  özellikle bu dönem de çok fazla ihtiyaç duyulmaya başlandı.Genel sağlık ve temizlik kurallarını özellikle küçük yaşta öğrenmemiz ,hastalıları en aza indiriyor.Bizde bu düşünceyle anasınıfından oaratokula kadar öğrencilerimize bu eğitimi verdirdik.İşinde uzaman olan emekli hemşire kulüp üyemiz Ln.Suna Demirgöz’e emekleri için teşekkür ederken bizimle iş birliği yapan okul yönetimine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.”dedi.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.