SIKINTISIZ BİR HAYATI UNUTUN!

GÜNDEM 21.02.2018 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2670+ kez okundu.
 

SIKINTISIZ BİR HAYATI UNUTUN!

Sıkıntının yaşanmadığı bir iş yaşamının mümkün olmadığını belirten Prof. Dr. Azmi Yalçın, başarıda en önemli faktörün iyimserlik olduğunu söyledi. Prof. Yalçın, MÜSİAD Adana üyelerine yönelik sunumunda pozitif düşünmenin sağlıklı yaşam ve başarı getirdiğini belirtti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’nin kahvaltılı hafta sonu etkinliğinin bu seferki konuğu Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın oldu. İşadamlarına ‘İş Dünyasında Pozitif Yönetim Anlayışı’ adlı sunum gerçekleştiren Prof. Yalçın, yapılan araştırmalarda iş hayatında başarılı olanların temel özelliklerinde iyimserlik bulunduğunu belirterek, “Güne ve işimize pozitif başlamak verimliliği, verimlilik de başarıyı beraberinde getirir” dedi.   HAYATTAN HAZ DUYUN “Hayatı mutlu insanlarla yaşamaya çalışın” önerisinde bulunan Prof. Yalçın, iş hayatında başarının iyimserlik, umut, inanç ve güven dörtlüsüyle elde edileceğini belirtti. Birçok iş insanının sıkıntılarını içine attığını, bunun başarısızlıktan intihara varıncaya kadar felaketi beraberinde getirdiğini anlatan Prof. Dr. Azmi Yalçın, “Dertlerinizi içinize atmayın. Eşinizle, arkadaşlarınızla sadece mutluluğu değil, sıkıntılarınızı da paylaşın. Sıkıntı ancak paylaşılırsa azalır” diye konuştu. Dünyanın en gelişmiş makinelerinin satın alınabileceğini ancak başarının insan kaynağıyla sağlanabildiğini anlatan Prof. Yalçın, “Önce siz iyimser olun. Doğru insanı işe alın. Negatif insanlardan uzak durun. Çalışanlarınıza güvenin. Zordur ama sık affedin. Hayattan haz alacağınız hobiler edinin” dedi. Çok sayıda iş insanının dinlediği sunum sonrası MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın’a günün anı plaketini sundu.  
Sıkıntının yaşanmadığı bir iş yaşamının mümkün olmadığını belirten Prof. Dr. Azmi Yalçın, başarıda en önemli faktörün iyimserlik olduğunu söyledi. Prof. Yalçın, MÜSİAD Adana üyelerine yönelik sunumunda pozitif düşünmenin sağlıklı yaşam ve başarı getirdiğini belirtti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’nin kahvaltılı hafta sonu etkinliğinin bu seferki konuğu Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın oldu. İşadamlarına ‘İş Dünyasında Pozitif Yönetim Anlayışı’ adlı sunum gerçekleştiren Prof. Yalçın, yapılan araştırmalarda iş hayatında başarılı olanların temel özelliklerinde iyimserlik bulunduğunu belirterek, “Güne ve işimize pozitif başlamak verimliliği, verimlilik de başarıyı beraberinde getirir” dedi.

 

HAYATTAN HAZ DUYUN

“Hayatı mutlu insanlarla yaşamaya çalışın” önerisinde bulunan Prof. Yalçın, iş hayatında başarının iyimserlik, umut, inanç ve güven dörtlüsüyle elde edileceğini belirtti. Birçok iş insanının sıkıntılarını içine attığını, bunun başarısızlıktan intihara varıncaya kadar felaketi beraberinde getirdiğini anlatan Prof. Dr. Azmi Yalçın, “Dertlerinizi içinize atmayın. Eşinizle, arkadaşlarınızla sadece mutluluğu değil, sıkıntılarınızı da paylaşın. Sıkıntı ancak paylaşılırsa azalır” diye konuştu. Dünyanın en gelişmiş makinelerinin satın alınabileceğini ancak başarının insan kaynağıyla sağlanabildiğini anlatan Prof. Yalçın, “Önce siz iyimser olun. Doğru insanı işe alın. Negatif insanlardan uzak durun. Çalışanlarınıza güvenin. Zordur ama sık affedin. Hayattan haz alacağınız hobiler edinin” dedi.

Çok sayıda iş insanının dinlediği sunum sonrası MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın’a günün anı plaketini sundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.