FEKE BELEDİYESİ BELEDİYE İŞ'E ÜYE OLDU

GÜNDEM 22.02.2018 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1627+ kez okundu.
 

FEKE BELEDİYESİ BELEDİYE İŞ'E ÜYE OLDU

Feke Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve belediyede çalışan işçilerle birlikte Belediye İş Sendikası'na üye oldu TOPLU KATILIM TÖRENİ İLE BELEDİYE İŞ SENDİKASI'NA ÜYE OLDULAR Feke Belediyesi'nde çalışan işçiler, Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte Belediye İş Sendikası'na üye oldular. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçede bir toplu katılım töreni düzenleyerek Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetim kurulu üyelerini ilçeye davet etti. Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetiminin katılımıyla düzenlenen törenle Feke Belediyesi'nde çalışan işçilerin ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in sendikaya üye kaydı alındı. Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini beyan eden Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga, "Belediye Başkanımız Ahmet Sel ve işçi arkadaşlarımız sendikamıza katılarak giderek büyüyüp güçlenen ailemizin gücüne güç katmış, bizleri onurlandırmışlardır" dedi.

Feke Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve belediyede çalışan işçilerle birlikte Belediye İş Sendikası'na üye oldu

TOPLU KATILIM TÖRENİ İLE BELEDİYE İŞ SENDİKASI'NA ÜYE OLDULAR

Feke Belediyesi'nde çalışan işçiler, Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte Belediye İş Sendikası'na üye oldular. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçede bir toplu katılım töreni düzenleyerek Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetim kurulu üyelerini ilçeye davet etti. Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetiminin katılımıyla düzenlenen törenle Feke Belediyesi'nde çalışan işçilerin ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in sendikaya üye kaydı alındı.

Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini beyan eden Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga, "Belediye Başkanımız Ahmet Sel ve işçi arkadaşlarımız sendikamıza katılarak giderek büyüyüp güçlenen ailemizin gücüne güç katmış, bizleri onurlandırmışlardır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.