Parker yenilik ve zarafeti kadınlar için buluşturdu

GÜNDEM 23.02.2018 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1630+ kez okundu.
 

Parker yenilik ve zarafeti kadınlar için buluşturdu

  Kalem inovasyonunda yeni bir çağ açan PARKER, Kadınlar Günü’ne özel Parker Ingenuity S’i sundu. Parker Ingenuity S, şık tasarımının yanı sıra patentli akıllı fiber ucu ile kullanıcının el yazısı stiline uyum sağlıyor. Dolma kalem, kadınların ruhundaki zarafeti ve inceliği yazıya yansıtmasına imkan tanıyor     Lüks yazım kategorisinin öncü şirketi PARKER, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel marifetli dolma kalemi Parker Ingenuity S’i satışa sundu. Ingenuity S, akıllı fiber ucu ile kadınların ruhundaki zarafeti ve inceliği yazıya yansıtmasına imkan tanıyor. Dünyanın en değerli varlıkları kadınlara özel sunulan Parker Ingenuity S, şık tasarımının yanı sıra yazım özellikleri ile dikkat çekiyor.   Patentli Parker 5TH teknolojisine sahip Ingenuity'nin akıllı ucu, her kullanıcının el yazısı stiline sezgisel olarak uyum sağlıyor. Sıra dışı bir yazma deneyimi sağlayan dolma kalem, oyma metalik başlığı, uyarlanabilir akıllı kaydırma ucunu sabit, ancak esnek bir konumda tutuyor. Her yazıda ideal açıdan sayfaya dokunan Ingenuity, böylece kişisel yazı stili eğrilerine kolayca adapte olabiliyor. Kullanıcının el yazısının doğal açılarına uyan Parker Ingenuity’nin fiber ucu, kusursuz, düzgün vuruşlar üretiyor.   Marifet anlamına gelen Parker Ingenuity kalemler, 10 parmağında 10 marifet olan kadınlarımız için zarif bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Şık ve özgün tasarımlarıyla çekici alternatifler sunan PARKER Ingenuity modellerine, kırtasiyelerin prestij kalem satış noktalarında ulaşılabiliyor.   PARKER Ingenuity S, İnci Beyaz & Metal GT satış fiyatı: 790 TL

 

Kalem inovasyonunda yeni bir çağ açan PARKER, Kadınlar Günü’ne özel Parker Ingenuity S’i sundu. Parker Ingenuity S, şık tasarımının yanı sıra patentli akıllı fiber ucu ile kullanıcının el yazısı stiline uyum sağlıyor. Dolma kalem, kadınların ruhundaki zarafeti ve inceliği yazıya yansıtmasına imkan tanıyor

 

 

Lüks yazım kategorisinin öncü şirketi PARKER, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel marifetli dolma kalemi Parker Ingenuity S’i satışa sundu. Ingenuity S, akıllı fiber ucu ile kadınların ruhundaki zarafeti ve inceliği yazıya yansıtmasına imkan tanıyor. Dünyanın en değerli varlıkları kadınlara özel sunulan Parker Ingenuity S, şık tasarımının yanı sıra yazım özellikleri ile dikkat çekiyor.

 

Patentli Parker 5TH teknolojisine sahip Ingenuity'nin akıllı ucu, her kullanıcının el yazısı stiline sezgisel olarak uyum sağlıyor. Sıra dışı bir yazma deneyimi sağlayan dolma kalem, oyma metalik başlığı, uyarlanabilir akıllı kaydırma ucunu sabit, ancak esnek bir konumda tutuyor. Her yazıda ideal açıdan sayfaya dokunan Ingenuity, böylece kişisel yazı stili eğrilerine kolayca adapte olabiliyor. Kullanıcının el yazısının doğal açılarına uyan Parker Ingenuity’nin fiber ucu, kusursuz, düzgün vuruşlar üretiyor.

 

Marifet anlamına gelen Parker Ingenuity kalemler, 10 parmağında 10 marifet olan kadınlarımız için zarif bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Şık ve özgün tasarımlarıyla çekici alternatifler sunan PARKER Ingenuity modellerine, kırtasiyelerin prestij kalem satış noktalarında ulaşılabiliyor.

 

PARKER Ingenuity S, İnci Beyaz & Metal GT satış fiyatı: 790 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.