SARIÇAM’IN FERAH BİR İLÇE OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

GÜNDEM 23.02.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1249+ kez okundu.
 

SARIÇAM’IN FERAH BİR İLÇE OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Bilal Uludağ:
  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana’nın kuzeyinde yer alan Çukurova ilçesinin 1,2 yoğunlukla oluşturulmasına rağmen 2,4 yoğunluğa göre inşa edildiğini belirterek, Sarıçam’da hormonlu binalar değil ada bazlı planlama ile daha ferah bir şehir oluşturmak istediklerini söyledi. EMEKLİ EVLERİ HAZIRLIK AŞAMASINDA! Uludağ, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız ile Yazar Şenol Demirci’yi ağırladı. Başkan Uludağ, buradaki konuşmasında ilçenin her yönden gelişip dönüşmesi için özveriyle çalıştıklarını anlattı. Sarıçam’da 4 yılda köy yollarını yenilediklerini anlatan Başkan Uludağ, 67 mahalleye hizmet verdiklerini bildirdi. İlçede 2 olan kapalı semt pazarı sayısını 10’a çıkarmayı planladıklarını kaydeden Uludağ, bazı mahallelerde de “Emekli evleri” inşa etmek için hazırlıklar yaptıklarını vurguladı. Uludağ, emeklilerin buralarda vakit geçirebileceklerini dile getirdi. 23 NİSAN’DA KREŞ GELİYOR Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde 23 Nisan’da bir kreş açacaklarını kaydeden Başkan Uludağ, bu sayede çalışan annelerin yükünü alacaklarını dile getirdi. Bugüne kadar onlarda konuda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Uludağ, Sarıçam’da 2014’te 29 bin ruhsatlı konut sayısı olduğunu anlatan Uludağ, 4 yılda 31 bin yeni konuta ruhsat verdilerine dikkat çekti. “SARIÇAM’DA HORMONLU BİNA YOK” Sarıçam’ın 4 yıl önceye göre hizmet alanının 3 kat büyüdüğünü hatırlatan Uludağ, “Burada yeni bir şehir doğuyor. Yolları, kaldırımları, otoparkları, yeşil alanları, parkları, bahçeleri, dinlenme mekanları, sosyal donatıları, doğalgazdan içme suyu ve kanalizasyona, elektrikten telekomünikasyon altyapısına kadar daha kaliteli, nitelikli bir şehir ortaya çıksın istiyoruz. Bugün için Sarıçam’da hormonlu bina yok. Ada bazlı planlamalar yapıyoruz, aynı yoğunlukla, daha ferah herkesin rahat edebildiği bir şehir ortaya çıkarmak istiyoruz."
Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana’nın kuzeyinde yer alan Çukurova ilçesinin 1,2 yoğunlukla oluşturulmasına rağmen 2,4 yoğunluğa göre inşa edildiğini belirterek, Sarıçam’da hormonlu binalar değil ada bazlı planlama ile daha ferah bir şehir oluşturmak istediklerini söyledi.

EMEKLİ EVLERİ HAZIRLIK AŞAMASINDA!

Uludağ, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız ile Yazar Şenol Demirci’yi ağırladı. Başkan Uludağ, buradaki konuşmasında ilçenin her yönden gelişip dönüşmesi için özveriyle çalıştıklarını anlattı. Sarıçam’da 4 yılda köy yollarını yenilediklerini anlatan Başkan Uludağ, 67 mahalleye hizmet verdiklerini bildirdi. İlçede 2 olan kapalı semt pazarı sayısını 10’a çıkarmayı planladıklarını kaydeden Uludağ, bazı mahallelerde de “Emekli evleri” inşa etmek için hazırlıklar yaptıklarını vurguladı. Uludağ, emeklilerin buralarda vakit geçirebileceklerini dile getirdi.

23 NİSAN’DA KREŞ GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde 23 Nisan’da bir kreş açacaklarını kaydeden Başkan Uludağ, bu sayede çalışan annelerin yükünü alacaklarını dile getirdi. Bugüne kadar onlarda konuda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Uludağ, Sarıçam’da 2014’te 29 bin ruhsatlı konut sayısı olduğunu anlatan Uludağ, 4 yılda 31 bin yeni konuta ruhsat verdilerine dikkat çekti.

“SARIÇAM’DA HORMONLU BİNA YOK”

Sarıçam’ın 4 yıl önceye göre hizmet alanının 3 kat büyüdüğünü hatırlatan Uludağ, “Burada yeni bir şehir doğuyor. Yolları, kaldırımları, otoparkları, yeşil alanları, parkları, bahçeleri, dinlenme mekanları, sosyal donatıları, doğalgazdan içme suyu ve kanalizasyona, elektrikten telekomünikasyon altyapısına kadar daha kaliteli, nitelikli bir şehir ortaya çıksın istiyoruz. Bugün için Sarıçam’da hormonlu bina yok. Ada bazlı planlamalar yapıyoruz, aynı yoğunlukla, daha ferah herkesin rahat edebildiği bir şehir ortaya çıkarmak istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.