Çanakkale Şehitleri yerine Bicibici Parkı mı!

GÜNDEM 23.02.2018 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1630+ kez okundu.
 

Çanakkale Şehitleri yerine Bicibici Parkı mı!

  Çukurova Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla temeli atılacak olan Çanakkale Şehitler Parkı’na Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesi gerginliğe neden oldu.  İddiaya göre, Yurt Mahallesi Aşıklar Bulvarı’ndaki park alanına Büyükşehir ekipleri, “Bicibici Parkı yapacağız”  diye müdahale etti.  “MİLLİYETÇİLİĞİNİZ BU MU?”  İş makineleriyle park alanına gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile vatandaşlar ve Çukurova Belediyesi ekipleri arasında gerginlik çıktı. Duyurusu yapılan ve projesi hazırlanan alanın Düzenleme Ortaklık Payı’ndan gelen bir yer olarak Çukurova Belediyesi’ne ait olduğu belirtilirken, bazı vatandaşlar ise “Milliyetçi bir belediye Çanakkale Şehitleri Parkı yerine Bicibici parkı yapacaksa bu halktan ne yüzle yarın oy isteyecek?” diye tepki gösterdi.

 

Çukurova Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla temeli atılacak olan Çanakkale Şehitler Parkı’na Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesi gerginliğe neden oldu. 
İddiaya göre, Yurt Mahallesi Aşıklar Bulvarı’ndaki park alanına Büyükşehir ekipleri, “Bicibici Parkı yapacağız”  diye müdahale etti. 
“MİLLİYETÇİLİĞİNİZ BU MU?” 
İş makineleriyle park alanına gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile vatandaşlar ve Çukurova Belediyesi ekipleri arasında gerginlik çıktı. Duyurusu yapılan ve projesi hazırlanan alanın Düzenleme Ortaklık Payı’ndan gelen bir yer olarak Çukurova Belediyesi’ne ait olduğu belirtilirken, bazı vatandaşlar ise “Milliyetçi bir belediye Çanakkale Şehitleri Parkı yerine Bicibici parkı yapacaksa bu halktan ne yüzle yarın oy isteyecek?” diye tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.