HALKIN UMUDU OLDUK

GÜNDEM 02.03.2018 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2462+ kez okundu.
 

HALKIN UMUDU OLDUK

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık:
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, “Ülkemizde kutuplaşmanın hat safhaya getirildiği bu günlerde birleştirici bir güç olarak ortaya çıkıp halkın umudu olduk” dedi.  İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ile kadın derneklerini kahvaltıda bir araya getirdi. Baro Tesisleri’ndeki toplantıya; İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Türkşen ile Ali Aydın da katıldı. İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, burada yaptığı konuşmada, “Bizler memleket denildiğinde gözleri dolan, kalp atışları hızlanan insanlarız. Bizler memleket uğruna, vatan uğruna bir Kuvvai Milliye ruhuyla yola çıkmış cesur insanlarız” dedi.  İyi bir Türkiye için yola çıktıklarına dikkat çeken Kocacık, “Dünyada teknolojinin, insan haklarının ve birçok yeniliğin tartışıldığı bu çağda, ülkemizde hala vatandaşlarımızın eşit haklara sahip olması gerekliliğini tartışıyor olmak ne yazık ki üzüncü verici. Cumhuriyeti yok etme hırsıyla talan edilen milli üretim değererimiz, yerle yeksan edilmiş ahlaki değerlerimiz, bastırılan ifade ve davranış özgürlüklerimiz, vahşete karşı uyuşturulmuşçasına sessiz kalan halkımızı baskılardan kurtarmaya geliyoruz. Çıktığımız bu yolda vatanını milletini seven her bireyin yüreğiyle ilerleyeceğiz. Siz de medeniyet yolunun taşlarını döşerken bizimle olun.” Bu arada GİK üyeleri Mehmet Ali Türkşen ile Ali Aydın, toplantıya katılanlarla tek tek tokalaşarak ayaküstü sohbet etti. Toplantıya katılanlar daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de İYİ Parti’nin toplantısına katılarak Pınar mahallesi muhtarı Saniye Çelik, Yeşilyurt mahallesi muhtarı Günay Şahin ile görüştü.
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık:

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, “Ülkemizde kutuplaşmanın hat safhaya getirildiği bu günlerde birleştirici bir güç olarak ortaya çıkıp halkın umudu olduk” dedi. 

İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ile kadın derneklerini kahvaltıda bir araya getirdi. Baro Tesisleri’ndeki toplantıya; İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Türkşen ile Ali Aydın da katıldı. İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık, burada yaptığı konuşmada, “Bizler memleket denildiğinde gözleri dolan, kalp atışları hızlanan insanlarız. Bizler memleket uğruna, vatan uğruna bir Kuvvai Milliye ruhuyla yola çıkmış cesur insanlarız” dedi. 
İyi bir Türkiye için yola çıktıklarına dikkat çeken Kocacık, “Dünyada teknolojinin, insan haklarının ve birçok yeniliğin tartışıldığı bu çağda, ülkemizde hala vatandaşlarımızın eşit haklara sahip olması gerekliliğini tartışıyor olmak ne yazık ki üzüncü verici. Cumhuriyeti yok etme hırsıyla talan edilen milli üretim değererimiz, yerle yeksan edilmiş ahlaki değerlerimiz, bastırılan ifade ve davranış özgürlüklerimiz, vahşete karşı uyuşturulmuşçasına sessiz kalan halkımızı baskılardan kurtarmaya geliyoruz. Çıktığımız bu yolda vatanını milletini seven her bireyin yüreğiyle ilerleyeceğiz. Siz de medeniyet yolunun taşlarını döşerken bizimle olun.”
Bu arada GİK üyeleri Mehmet Ali Türkşen ile Ali Aydın, toplantıya katılanlarla tek tek tokalaşarak ayaküstü sohbet etti. Toplantıya katılanlar daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de İYİ Parti’nin toplantısına katılarak Pınar mahallesi muhtarı Saniye Çelik, Yeşilyurt mahallesi muhtarı Günay Şahin ile görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.