Emekliye Ayrılan Vali Yardımcısı Hanlar İden'e Veda Yemeği

GÜNDEM 04.03.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2620+ kez okundu.
 

Emekliye Ayrılan Vali Yardımcısı Hanlar İden'e Veda Yemeği

  Vali Mahmut Demirtaş tarafından emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Hanlar İden'e veda yemeği verildi.   Park Zirve'de verilen yemeğe Vali Mahmut Demirtaş ve Vali Yardımcısı Hanlar İden'in yanı sıra Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar katıldı.   Yemekte konuşan Vali Demirtaş,Vali Yardımcısı Hanlar İden'in bugüne kadar devletine milletine onurla ve şerefle hizmet etmiş olduğunu vurgulayarak, "Büyük özveriler göstererek, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Vali Yardımcımız Hanlar İden'e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.   Vali Yardımcısı Hanlar İden ise, her şeyin bir sonu oldugu gibi kendisininde usanmadan bıkmadan büyük bir mutlulukla yapmış oldugu görevin sonuna geldiğini ancak devlete ve millete hizmetin hiçbir zaman bitmeyeceğini vurgulayarak, verilen yemek dolayısıyla başta Vali Mahmut Demirtaş olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.   Veda yemeği katılımcıların karşılıklı sohbeti ile sürdü.  

 

Vali Mahmut Demirtaş tarafından emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Hanlar İden'e veda yemeği verildi.

 

Park Zirve'de verilen yemeğe Vali Mahmut Demirtaş ve Vali Yardımcısı Hanlar İden'in yanı sıra Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar katıldı.

 

Yemekte konuşan Vali Demirtaş,Vali Yardımcısı Hanlar İden'in bugüne kadar devletine milletine onurla ve şerefle hizmet etmiş olduğunu vurgulayarak, "Büyük özveriler göstererek, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Vali Yardımcımız Hanlar İden'e teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

 

Vali Yardımcısı Hanlar İden ise, her şeyin bir sonu oldugu gibi kendisininde usanmadan bıkmadan büyük bir mutlulukla yapmış oldugu görevin sonuna geldiğini ancak devlete ve millete hizmetin hiçbir zaman bitmeyeceğini vurgulayarak, verilen yemek dolayısıyla başta Vali Mahmut Demirtaş olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Veda yemeği katılımcıların karşılıklı sohbeti ile sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.