Belediye İş Sendikası gücüne güç katıyor

GÜNDEM 05.03.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1363+ kez okundu.
 

Belediye İş Sendikası gücüne güç katıyor

Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçiler Belediye İş Sendikası’na üye oldu YUMURTALIK BELEDİYESİ İŞÇİLERİ BELEDİYE İŞ SENDİKASI’NA ÜYE OLDU Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçiler Belediye İş Sendikası’na üye oldu. İşçilerin daveti üzerine Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetim kurulu üyeleri Yumurtalık’a giderek işçilerin toplu katılımına şahitlik ettiler. Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini beyan eden Başkan Sancar Manga, ‘’Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimizin ailemize dahil olmaları bizleri mutlu etmiş, gücümüze güç katmışlardır’’ dedi.  

Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçiler Belediye İş Sendikası’na üye oldu

YUMURTALIK BELEDİYESİ İŞÇİLERİ BELEDİYE İŞ SENDİKASI’NA ÜYE OLDU

Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçiler Belediye İş Sendikası’na üye oldu. İşçilerin daveti üzerine Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sancar Manga ve yönetim kurulu üyeleri Yumurtalık’a giderek işçilerin toplu katılımına şahitlik ettiler.

Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini beyan eden Başkan Sancar Manga, ‘’Yumurtalık Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimizin ailemize dahil olmaları bizleri mutlu etmiş, gücümüze güç katmışlardır’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.