Balcalı’nın güzel doktoru evliliğe ilk adımı attı

GÜNDEM 05.03.2018 - 15:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2989+ kez okundu.
 

Balcalı’nın güzel doktoru evliliğe ilk adımı attı

  ADANA - Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kadın Doğum jinekoloji servisinin güzel doktoru Gülşah Uslu, yakışıklı mali müşavir Selim Kurt, nişanlanarak evliliğe giden yolda ilk adımı attılar. Dr. Uslu ve Kurt Anamon otelde gerçekleşen muhteşem nişan töreninden geride unutulmayacak güzel hoş anlar bıraktı.   "DARISI DÜĞÜNLERİNE" Geceye genç çiftin ailelerinin yanı sıra seçkin misafirlerin katılması dikkat çekti.  Evliliğe ilk adımın atmanın sevincini yaşayan Gülşah ve Selim, gece geç saatlere kadar çalınan müzik eşliğinde pisten inmeyerek eğlenirken davetlileri de coşturdular. Nişan Yüzüklerinin takılmasından sonra törene katılan davetlilere çeşitli sürpriz ve ikramlar yapıldı. Genç çiftin bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan davetliler,  “Allah tamamına erdirsin. Darısı Düğünlerine” dediler.


 
ADANA - Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Kadın Doğum jinekoloji servisinin güzel doktoru Gülşah Uslu, yakışıklı mali müşavir Selim Kurt, nişanlanarak evliliğe giden yolda ilk adımı attılar. Dr. Uslu ve Kurt Anamon otelde gerçekleşen muhteşem nişan töreninden geride unutulmayacak güzel hoş anlar bıraktı.
 
"DARISI DÜĞÜNLERİNE"

Geceye genç çiftin ailelerinin yanı sıra seçkin misafirlerin katılması dikkat çekti.  Evliliğe ilk adımın atmanın sevincini yaşayan Gülşah ve Selim, gece geç saatlere kadar çalınan müzik eşliğinde pisten inmeyerek eğlenirken davetlileri de coşturdular. Nişan Yüzüklerinin takılmasından sonra törene katılan davetlilere çeşitli sürpriz ve ikramlar yapıldı. Genç çiftin bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan davetliler,  “Allah tamamına erdirsin. Darısı Düğünlerine” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.