FOTOĞRAFÇILARDA KAZANAN BAŞKAN YÜCE OLDU…

GÜNDEM 08.03.2018 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1760+ kez okundu.
 

FOTOĞRAFÇILARDA KAZANAN BAŞKAN YÜCE OLDU…

ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde, başkan adayı Harun Yel’in aldığı 49 oya karşılık, üyelerin 69’nun oyunu toplayan Mevcut Başkan Bünyamin Yüce ve ekibi 4 yıllığına göreve yeniden seçildi. Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda, Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin ve oda üyesi Ramazan Erdinç yaptılar. Divan Başkanı Nihat Sözütek, genel kurulu açarken, salonda bulunan herkesten, Afrin’de kahramanlık örneği sergileyen Türk Ordusu’na her zaman dua etmelerini isterken, emperyalist güçlere karşı da devletimizin yanında yer almamız gerektiğini belirtti.  Ardından, salonda bulunanları Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz ve merhum esnaflarımız için saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu. Gündem gereği yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylandı, kabul edildi.  Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, kabul gördü. Başkan adaylarının kısa konuşmasından sonra Divan Başkanı Nihat Sözütek, ikisini bir araya getirerek ellerini kaldırıp, üyelerini selamlatıp, kucaklatarak alkış aldı. Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, saat 17.00 itibariyle yapılan sayım sonucu kullanılan 120 oyun ikisi geçersiz kabul edildi. 49 oy alan Harun Yel’e karşılık 69 puan toplayan Bünyamin Yüce başkanlığındaki Şahin Kokarcalı, Ayşe Koca, Erhan Cem Tüten, Yakup Kütük, Can Okat ve Caner Işıklar’dan oluşan yönetim kurulu ile Süleyman İçen, Ramazan Gezer ve Zülfü İlter’den teşkil denetim kurulu üyeleri 4 yıllığına göreve seçilmiş oldu. Başkan Yüce, sonuçların açıklanmasından sonra Başkan Adayı Yel ile oda başkanları ve üyeler tarafından tebrik edilirken, desteklerinden dolayı tüm dostlarına teşekkür etti.      

ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde, başkan adayı Harun Yel’in aldığı 49 oya karşılık, üyelerin 69’nun oyunu toplayan Mevcut Başkan Bünyamin Yüce ve ekibi 4 yıllığına göreve yeniden seçildi.

Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda, Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılıklarını da Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin ve oda üyesi Ramazan Erdinç yaptılar.

Divan Başkanı Nihat Sözütek, genel kurulu açarken, salonda bulunan herkesten, Afrin’de kahramanlık örneği sergileyen Türk Ordusu’na her zaman dua etmelerini isterken, emperyalist güçlere karşı da devletimizin yanında yer almamız gerektiğini belirtti. 

Ardından, salonda bulunanları Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz ve merhum esnaflarımız için saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu. Gündem gereği yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylandı, kabul edildi.  Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, kabul gördü.

Başkan adaylarının kısa konuşmasından sonra Divan Başkanı Nihat Sözütek, ikisini bir araya getirerek ellerini kaldırıp, üyelerini selamlatıp, kucaklatarak alkış aldı.

Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, saat 17.00 itibariyle yapılan sayım sonucu kullanılan 120 oyun ikisi geçersiz kabul edildi. 49 oy alan Harun Yel’e karşılık 69 puan toplayan Bünyamin Yüce başkanlığındaki Şahin Kokarcalı, Ayşe Koca, Erhan Cem Tüten, Yakup Kütük, Can Okat ve Caner Işıklar’dan oluşan yönetim kurulu ile Süleyman İçen, Ramazan Gezer ve Zülfü İlter’den teşkil denetim kurulu üyeleri 4 yıllığına göreve seçilmiş oldu.

Başkan Yüce, sonuçların açıklanmasından sonra Başkan Adayı Yel ile oda başkanları ve üyeler tarafından tebrik edilirken, desteklerinden dolayı tüm dostlarına teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.