ŞALGAM LONDRA YOLUNDA!

GÜNDEM 08.03.2018 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2250+ kez okundu.
 

ŞALGAM LONDRA YOLUNDA!

  Bu yıl 90’ıncısı düzenlenen Oscar Ödülleri mutfağında Adana kebap da yer aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası da şalgamın tanıtımı için harekete geçti. İngiltere’nin başkenti Londra’daki dünyanın en gözde meydanlarından biri olan Trafalgar’da “Şalgam Tanıtım Günleri” düzenlenecek.  EN ÜNLÜ MEYDANDA ŞALGAM VAR Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası paydaşlığı ile Adana şalgamı dünyaya tanıtılacak. 26-29 Nisan tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek Şalgam Tanıtım Günleri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe ile birlikte şalgam üreticisi firmaların temsilcileriyle bir araya geldi. “ROTERDAM’DA BİLE GÖRDÜM” Başkan Sözlü, üretimi ibadet sayan bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, “Adana şalgamı artık Adana’nın dışında Türkiye’nin dört bir yanında tüketiliyor. Roterdam’da bile bir balıkçı restoranında Adana şalgamına rastladım. Şalgamın dünyaya tanıtılacak olması bizim için gurur kaynağı” dedi. ATO Başkanı Atilla Menevşe ise Adana şalgamının hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyledi. ŞALGAM BAĞLANTISI! Tanıtım günlerinde yer alacak heyeti, Büyükelçi karşılayıp sarayda misafir edecek. Ticaret ateşesinin katkılarıyla Adana’dan gidecek şalgam üreticileri, Londra’da marketler zincirlerinin sahipleriyle bir araya gelecek. Üreticiler, Londra’da Türk-İngiltere Ticaret Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İngiltere Ticaret Odası’nın da konuğu olacak.

 

Bu yıl 90’ıncısı düzenlenen Oscar Ödülleri mutfağında Adana kebap da yer aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası da şalgamın tanıtımı için harekete geçti. İngiltere’nin başkenti Londra’daki dünyanın en gözde meydanlarından biri olan Trafalgar’da “Şalgam Tanıtım Günleri” düzenlenecek. 

EN ÜNLÜ MEYDANDA ŞALGAM VAR
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası paydaşlığı ile Adana şalgamı dünyaya tanıtılacak. 26-29 Nisan tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek Şalgam Tanıtım Günleri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe ile birlikte şalgam üreticisi firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.
“ROTERDAM’DA BİLE GÖRDÜM”
Başkan Sözlü, üretimi ibadet sayan bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, “Adana şalgamı artık Adana’nın dışında Türkiye’nin dört bir yanında tüketiliyor. Roterdam’da bile bir balıkçı restoranında Adana şalgamına rastladım. Şalgamın dünyaya tanıtılacak olması bizim için gurur kaynağı” dedi. ATO Başkanı Atilla Menevşe ise Adana şalgamının hak ettiği değeri bulacağına inandığını söyledi.
ŞALGAM BAĞLANTISI!
Tanıtım günlerinde yer alacak heyeti, Büyükelçi karşılayıp sarayda misafir edecek. Ticaret ateşesinin katkılarıyla Adana’dan gidecek şalgam üreticileri, Londra’da marketler zincirlerinin sahipleriyle bir araya gelecek. Üreticiler, Londra’da Türk-İngiltere Ticaret Odası Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İngiltere Ticaret Odası’nın da konuğu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.